detector.media
22.10.2007 13:25
Advertorial. Новітні можливості лотерейних технологій
Компанія «М.С.Л.» – оператор державних лотерей України - та світовий  лідер в галузі лотерей - Корпорація «ScientificGames» (США) - підписали договір про технічне забезпечення організації проведення миттєвих  лотерей в Україні.
 
Корпорація «Scientific Games»  розпочне виробництво та дистрибуцію лотерейних білетів миттєвих лотерей компанії «М.С.Л.» найближчим часом, що надасть можливість українському споживачу одержати ще більш якісний та цікавий лотерейний продукт, взяти участь у нових іграх найбільшого вітчизняного оператора.
 
Залучення новітніх світових технологій дистрибуції миттєвих лотерей, використання сучасних маркетингових досліджень в галузі лотерей покликане вивести лотерейний продукт МСЛ на технологічно більш високий рівень.
 
«Ми пишаємося тим, що стали партнером українських лотерей завдяки компанії «М.С.Л», - заявив Лорн Вейл, Глава і СЕО «Scientific Games». - Ми очікуємо ріст реалізації лотерей через мережу розповсюдження «М.С.Л.» з весни 2008 року. Українська економіка є однією з таких економік світу, що швидко розвиваються. І ми сподіваємось збільшити відрахування на благочинність, беручи участь у цьому проекті».
 
«Після успіху Scientific Games в інших країнах Європи ми сподіваємось, що саме ця компанія здатна збільшити обсяг реалізації миттєвих лотерей в Україні, - заявив Георгій Ложенко, Президент компанії «М.С.Л». - Наша компанія має великий досвід співробітництва з відомими закордонними та національними компаніями. І ми впевнені, що корпорація «Scientific Games» допоможе вийти нам на новий якісний рівень».
 
Довідка:
 
Корпорація «Scientific Games» є світовим лідером  з постачання інтегрованих рішень для миттєвих лотерей, систем та сервісів у лотерейному бізнесі, а також ігрових терміналів для прийому ставок на різноманітні ігри. Корпорація «Scientific Games» є ліцензійним оператором лотерей в Конектікуті, Мейні (США) та Нідерландах, а також є постачальником лотерейних білетів та сучасних лотерейних технологій для країн Європи (Німеччина, Італія тощо), Америки та інших країн, ведучим постачальником передплачених телефонних карток для телефонних компаній в  більш ніж 60 країнах по всьому світу.
 
  
Компанія «М.С.Л.» - найпотужніший в Україні лотерейний оператор. За її плечима 37 років досвіду на лотерейному ринку. «М.С.Л.» пропонує гравцям повний спектр лотерейної продукції- миттєві, числові, бінго, спортивні лотереї. Основний бренд - "Лото-Забава" - сімейна гра; дуже популярною є унікальна в Україні, а, можливо, й у всьому світі, квартирна лотерея "ХТО ТАМ"; лотерея "Мегалот", що трансформувалася з "Українського спортлото" - це гра для людей з аналітичним складом розуму; "Спротпрогноз" - для всіх, хто любить і знає футбол. Є великий вибір миттєвих лотерей, серед них: «Авто-лото», «Снайпер».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY