7 березня на каналі «Сіті» стартує новий проект «Фото-Сіті»

6 Березня 2007
4119
6 Березня 2007
12:38

7 березня на каналі «Сіті» стартує новий проект «Фото-Сіті»

4119
7 березня на каналі «Сіті» стартує новий проект «Фото-Сіті»

7 березня на каналі «Сіті» стартує новий проект «Фото-Сіті» - програма, присвячена фотографії. У проекті розповідатимуть про роботу фотографів, процес підготовки зйомки, створення образів моделей, секрети декора; будуть у ній інтерв’ю з відомими фотографами, моделями, стилістами, акторами тощо.

 

Вестиме програму фотограф Лілія Вітер.

 

Програма складається з двох рубрик: «Шедеври світової фотографії» та «Вчимося фотографувати». В першій рубриці глядачам будуть представлені найцікавіші надбання світової фотографії, і друга рубрика має розказати про основні принципи фотозйомки, а також технічні можливості нової цифрової техніки, мобільних телефонів. 

 

Перші випуски програми створювали ведуча Лілія Вітер і керівник проекту Ірина Бутузова, які поєднували режисерську, сценаристку та журналістську роботу. Надалі над випусками програми працюватимуть журналісти каналу «Сіті». 

 

За словами керівника  проекту Ірини Бутузової, основне завдання програми - показати «закулісність» роботи фотографів  і навчити глядачів основам фотографії.

 

«Ми з Лілією самі фотографи, і давно занурені у світ фотографії. Ми  захоплювались і художнім і рекламним фото. На сьогодні з розвитком цифрових технологій фотографія стала доступною всім, але разом з тим знецінюється сам кадр. Тому ми ставимо собі завдання відродити любов до живої фотографії. Крім цього, ми прагнемо підтримати цікавих українських фотографів», - зазначила Ірина Бутузова в розмові з «ТК». За її словами, кожна програма міститиме різні конкурси для глядачів. Приміром, у першій програмі ведуча покаже, як у домашніх умовах можна створити власне портфоліо, а переможці глядацького конкурсу на кращу фотографію отримають можливість створити професійне портфоліо. Наступна програма буде присвячена професії фотожурналіста, а глядачам пропонуватимуть узяти участь у конкурсі «найкращий кадр вашого міста». 

 

Програма виходитиме щотижня у середу о 23.00, повторюватиметься в суботу о 17.40 і у вівторок о 7.15.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду