До 30 травня – подання на участь у «Школі блогерів і громадських журналістів»

7 Травня 2017
1064
7 Травня 2017
14:08

До 30 травня – подання на участь у «Школі блогерів і громадських журналістів»

1064
ГО «Інститут розвитку регіональної преси» разом з The Interlink Academy for International Dialog and Journalisms, Гамбург (Німеччина) за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, та в партнерстві з Запорізьким національним університетом, Чернівецьким національним університетом, Сумським державним університетом та Полтавським національним педагогічним Університетом запрошують журналістів-початківців, блогерів та студентів, котрі лише мріють про журналістику, взяти участь у «Школі блогерів і громадських журналістів».
До 30 травня – подання на участь у «Школі блогерів і громадських журналістів»

Організатори обіцяють чотири 10-денні літні школи у чотирьох містах України- навчання, практичні завдання, спілкування з досвідченими журналістами, відвідування редакцій, розваги та багато-багато фану.

Заняття відбудуться:

7-16 липня — Запоріжжя, на базі Запорізького національного університету;

21-30 липня — Чернівці, на базі Чернівецького  національного університету;

2-11 серпня — Суми, на базі Сумського державного університету;

14-23 серпня  — Полтава, на базі Полтавського національного педагогічного університету.

Учасники Школи  дізнаються, що таке журналістика, на яких стандартах та етичних нормах  вона базується, навчаться працювати з інформацією – збирати, аналізувати та викладати її для читачів, опанують секрети роботи з джерелами та особливостями написання текстів для онлайну, зможуть знімати відео та робити фотографії і обробляти їх у графічних редакторах. Також початківці навчаться основам цифрової безпеки, щоб їх акаунти та гаджети були убезпечені від зломів.

Аудиторія Школи - молоді люди до 24 років (але можливі винятки), які: пишуть у соціальних мережах і форумах про актуальні події, але не є професійними журналістами; хочуть писати краще; цікавляться журналістикою; небайдужі до того, що відбувається в суспільстві; хочуть стати блогерами та журналістами.

Щоб взяти участь у школі, вони повинні проживати або навчатися в межах відповідної області.

Організатори покривають витрати на проїзд, проживання та харчування, а також забезпечують учасників інформаційними та навчальними матеріалами.

Щоб взяти участь, потрібно надіслати анкету-заявку, яка приймається з 27 квітня по 30 травня. Результати відбору на всі чотири Школи будуть оголошені на сайті www.irrp.org 6 червня, відібрані учасники отримають на електронну пошту запрошення.

Анкету-заявку можна заповнити тут

Контакти:Інститут розвитку регіональної преси, тел.: +38 044 279 4199 або писати на адресу: irrp@ukr.net .

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1064
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду