detector.media
07.05.2017 14:08
До 30 травня – подання на участь у «Школі блогерів і громадських журналістів»
ГО «Інститут розвитку регіональної преси» разом з The Interlink Academy for International Dialog and Journalisms, Гамбург (Німеччина) за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, та в партнерстві з Запорізьким національним університетом, Чернівецьким національним університетом, Сумським державним університетом та Полтавським національним педагогічним Університетом запрошують журналістів-початківців, блогерів та студентів, котрі лише мріють про журналістику, взяти участь у «Школі блогерів і громадських журналістів».

Організатори обіцяють чотири 10-денні літні школи у чотирьох містах України- навчання, практичні завдання, спілкування з досвідченими журналістами, відвідування редакцій, розваги та багато-багато фану.

Заняття відбудуться:

7-16 липня — Запоріжжя, на базі Запорізького національного університету;

21-30 липня — Чернівці, на базі Чернівецького  національного університету;

2-11 серпня — Суми, на базі Сумського державного університету;

14-23 серпня  — Полтава, на базі Полтавського національного педагогічного університету.

Учасники Школи  дізнаються, що таке журналістика, на яких стандартах та етичних нормах  вона базується, навчаться працювати з інформацією – збирати, аналізувати та викладати її для читачів, опанують секрети роботи з джерелами та особливостями написання текстів для онлайну, зможуть знімати відео та робити фотографії і обробляти їх у графічних редакторах. Також початківці навчаться основам цифрової безпеки, щоб їх акаунти та гаджети були убезпечені від зломів.

Аудиторія Школи - молоді люди до 24 років (але можливі винятки), які: пишуть у соціальних мережах і форумах про актуальні події, але не є професійними журналістами; хочуть писати краще; цікавляться журналістикою; небайдужі до того, що відбувається в суспільстві; хочуть стати блогерами та журналістами.

Щоб взяти участь у школі, вони повинні проживати або навчатися в межах відповідної області.

Організатори покривають витрати на проїзд, проживання та харчування, а також забезпечують учасників інформаційними та навчальними матеріалами.

Щоб взяти участь, потрібно надіслати анкету-заявку, яка приймається з 27 квітня по 30 травня. Результати відбору на всі чотири Школи будуть оголошені на сайті www.irrp.org 6 червня, відібрані учасники отримають на електронну пошту запрошення.

Анкету-заявку можна заповнити тут

Контакти:Інститут розвитку регіональної преси, тел.: +38 044 279 4199 або писати на адресу: irrp@ukr.net .

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY