2 березня в Києві стартує фестиваль американського кіно «Незалежність»

28 Лютого 2017
641
28 Лютого 2017
12:14

2 березня в Києві стартує фестиваль американського кіно «Незалежність»

641
2 березня в Києві за підтримки Посольства США в Україні, стартує 6-й Фестиваль американського кіно «Незалежність», який стане ще однією віхою в ряду подій,присвячених святкуванню 25-річчя дипломатичних відносин між Україною та США.
2 березня в Києві стартує фестиваль американського кіно «Незалежність»
 Запрошуємо вас на показ фільма-відкриття 6-го Фестивалю американського кіно «Незалежність» «ВСТАТИ, СУД ІДЕ!» (ALL RISE)  за участю режисерів фільму Джеффрі Сондерса та Джея Шапіро
2 березня, кінотеатр «Київ», о 18-30

Режисери фільму особисто представлять фільм дадуть відповіді на питання глядачів після показу.

Як вирішувати міжнародні суперечності в суді, а не на полі бою? У фільмі «ВСТАТИ, СУД ІДЕ!» (ALL RISE)  cім студентів-юристів з різних країн берутьучасть у найбільшому в світі конкурсі змодельованих судових процесів від Організації Об'єднаних Націй.

Для аккредитації на показ фільма-відкриття - заповнить форму 

Додаткова інформація - +380504415033, aiffua@gmail.com

6-й Фестиваль американського кіно «Незалежність» з 2 по 6 березня у Кієві представить яскраву документальну та ігрову програму фільмів, серед яких володарі премії «Оскар»: «Манчестер біля моря»(Manchester by the Sea), «Місячне сяйво» ( MOONLIGHT), номінанти у різних категоріях: «Лавінґ» (Loving) - виконавиця головної ролі Рут Неґґа на «Найкраща жіноча роль» за яскраву гру в відображенні реальної історії подружжя Лавінґів, яких засуджували до тюремного ув'язнення за вступ у межрасовий шлюб, новий фільм дизайнера Тома Форда («Самотній чоловік»)  – «Під покровом ночі» (Nocturnal Animals), та лірична комедія«Причепа» / (The Middler) зі Сьюзен Сарандон у головної ролі.

У документальній програмі 6 захоплюючих стрічок, серед яких документальна «бондіана» - «Перегони на вимирання» (Racing Dreams) про секретну операцію по захисту рідкісних видів навколишнього середовища від масового зникнення, особистісний погляд на труднощі життя біженців в фільмі «Салям, сусіде» (SALAM NEIGHBOR), унікальний підхід до навчання у «Погані діти» (THE BAD KIDS), фемінізм і релігія у «Радікальні чорниці» (RADICAL GRACE), дивовижна розповідь на тлі чудових пейзажів американського Заходу - роад-муві «Без клейма» (UNBRANDED). Вартість квитків на документальну програму у Києві - 10 грн.

Всі фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Детальніше про програму, розклад показів і майстер-класів дивіться на сайті - aiffua.com.

Квитки по покази у Києві 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба фестивалю
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
641
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду