detector.media
28.02.2017 12:14
2 березня в Києві стартує фестиваль американського кіно «Незалежність»
2 березня в Києві за підтримки Посольства США в Україні, стартує 6-й Фестиваль американського кіно «Незалежність», який стане ще однією віхою в ряду подій,присвячених святкуванню 25-річчя дипломатичних відносин між Україною та США.
 Запрошуємо вас на показ фільма-відкриття 6-го Фестивалю американського кіно «Незалежність» «ВСТАТИ, СУД ІДЕ!» (ALL RISE)  за участю режисерів фільму Джеффрі Сондерса та Джея Шапіро
2 березня, кінотеатр «Київ», о 18-30

Режисери фільму особисто представлять фільм дадуть відповіді на питання глядачів після показу.

Як вирішувати міжнародні суперечності в суді, а не на полі бою? У фільмі «ВСТАТИ, СУД ІДЕ!» (ALL RISE)  cім студентів-юристів з різних країн берутьучасть у найбільшому в світі конкурсі змодельованих судових процесів від Організації Об'єднаних Націй.

Для аккредитації на показ фільма-відкриття - заповнить форму 

Додаткова інформація - +380504415033, aiffua@gmail.com

6-й Фестиваль американського кіно «Незалежність» з 2 по 6 березня у Кієві представить яскраву документальну та ігрову програму фільмів, серед яких володарі премії «Оскар»: «Манчестер біля моря»(Manchester by the Sea), «Місячне сяйво» ( MOONLIGHT), номінанти у різних категоріях: «Лавінґ» (Loving) - виконавиця головної ролі Рут Неґґа на «Найкраща жіноча роль» за яскраву гру в відображенні реальної історії подружжя Лавінґів, яких засуджували до тюремного ув'язнення за вступ у межрасовий шлюб, новий фільм дизайнера Тома Форда («Самотній чоловік»)  – «Під покровом ночі» (Nocturnal Animals), та лірична комедія«Причепа» / (The Middler) зі Сьюзен Сарандон у головної ролі.

У документальній програмі 6 захоплюючих стрічок, серед яких документальна «бондіана» - «Перегони на вимирання» (Racing Dreams) про секретну операцію по захисту рідкісних видів навколишнього середовища від масового зникнення, особистісний погляд на труднощі життя біженців в фільмі «Салям, сусіде» (SALAM NEIGHBOR), унікальний підхід до навчання у «Погані діти» (THE BAD KIDS), фемінізм і релігія у «Радікальні чорниці» (RADICAL GRACE), дивовижна розповідь на тлі чудових пейзажів американського Заходу - роад-муві «Без клейма» (UNBRANDED). Вартість квитків на документальну програму у Києві - 10 грн.

Всі фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Детальніше про програму, розклад показів і майстер-класів дивіться на сайті - aiffua.com.

Квитки по покази у Києві 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY