26 жовтня - Рада Європи і ЄС представлять результати проектів щодо реформи в медіасфері та інших напрямах

25 Жовтня 2016
697
25 Жовтня 2016
09:35

26 жовтня - Рада Європи і ЄС представлять результати проектів щодо реформи в медіасфері та інших напрямах

697
У середу, 26 жовтня, Рада Європи і Європейський Союз презентують ЗМІ в Києві середньострокові результати реалізації своїх проектів для країн Східного партнерства, зокрема в Україні.
26 жовтня - Рада Європи і ЄС представлять результати проектів щодо реформи в медіасфері та інших напрямах

Рада Європи та Європейський Союз представлять середньострокові  результати реалізації спільних проектів щодо реформування пенітенціарної системи, реформи в медіасфері, боротьби з корупцією та запровадження стандартів з прав людини

П’ять тематичних проектів, що реалізуються в Україні відповідно до Рамкової програми співробітництва у 2015-2017 роках спрямовані на зміцнення стандартів з прав людини, сприяння в реалізації пенітенціарної реформи, запобігання та боротьбу з корупцією і підтримку вільних та чесних виборів.

Сукупний бюджет цих проектів складає 3.9 млн. євро. Фінансування проектів здійснюється спільно Європейським Союзом і Радою Європи, а практичну реалізацію забезпечує Рада Європи.

Окрім тематичних проектів, Україна також бере участь у 14 регіональних ініціативах, що охоплюють всі країни Східного партнерства. 

Верена Тейлор (Verena Taylor), директор Офісу Генерального директорату програм Ради Європи; Мортен Енберг (Mårten Ehnberg), голова Офісу Ради Європи в Україні;  Мартін Клауке (Martin Klaucke), керівник першого відділу програм допомоги «Належне управління та демократизація», Представництво Європейського Союзу в Україні; Роман Андарак, Національний координатор Рамкової програми співробітництва, Міністерство закордонних справ України; Аркадій Ситін (Arkadi Sytine), керівник відділу з питань координації проектів РПС, Офіс Генерального директорату програм Ради Європи, представлять проекти і нададуть відповіді на запитання представників ЗМІ.

Презентація відбудеться з 10.00 до 11.00 у готелі «Опера», вул. Богдана Хмельницького 53,  Київ.  Робочі мови: англійська, українська (синхронний переклад буде забезпечено).

Представникам ЗМІ необхідно пройти попередню акредитацію.  Акредитацію ЗМІ забезпечуватиме Офіс Ради Європи в Україні, контактна особа з питань акредитації: Дмитро Придатко: Dmitriy.PRYDATKO@coe.int , +38 044 425 60 01.

Контактна особа: Тетяна Баєва, прес-аташе, Дирекція з питань комунікацій Ради Європи  Tatiana.Baeva@coe.int , +33 (0)685 11 64 93.

Детальну інформацію дивіться на сайті http://eap-pcf-eu.coe.int

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
697
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду