16 березня – презентація нового фільму Любомира Левицького #Selfieparty

15 Березня 2016
1503
15 Березня 2016
13:15

16 березня – презентація нового фільму Любомира Левицького #Selfieparty

1503
16 березня у Fedoriv Hub телеканал «Сонце» презентує для журналістів та VIP-персон нову історію про сучасну молодь - екшн-комедію #Selfieparty.
16 березня – презентація нового фільму Любомира Левицького #Selfieparty

 Початок презентації - о 19.00.

У програмі: вступне слово режисера Любомира Левицького, продюсера фільму Сергія Лавренюка та головних акторів, виступ групи LCA (автори офіційного саундтреку фільму), спеціальна фотозона, виступ брейкдансерів та багато іншого. 
Місце проведення: Fedoriv Hub (Київ, вул. В. Васильківська, 5, Арена-Сіті, 5 поверх).

Попередня акредитація та подача списку VIP– персон обов'язкова.

Останній термін подання заявки - 16 березня о 12.00. 

Надсилати заявки треба із зазначенням назви ЗМІ, ім'ям та номером контактного телефону кореспондента і датою виходу публікації на електронну адресу pr.vadim@gmail.com  

#Selfieparty - молодіжна стрічка з карколомними трюками та діалогами. У головних ролях плеяда майбутніх зірок, а також задіяні понад 300 акторів масових сцен.  Головних героїв комедії було обрано серед молоді під час всеукраїнського кастингу, який проходив у найбільших навчальних закладах України. 

Зйомки відбулись на замовлення телеканалу «Сонце». 

Режисер - Любомир Левицький («Тіні незабутих предків», «Ломбард», «Штольня»).  Генеральний продюсер - Сергій Лавренюк (телеканал «Сонце»). 

Молодіжна комедія #Selfieparty стартує у кінотеатрах України 31 березня. 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1503
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду