Проект «Щастя з пробірки» стартує на «Інтері» 31 жовтня

Проект «Щастя з пробірки» стартує на «Інтері» 31 жовтня

21 Жовтня 2014
6957
21 Жовтня 2014
20:37

Проект «Щастя з пробірки» стартує на «Інтері» 31 жовтня

6957
Проект «Щастя з пробірки» стартує на «Інтері» 31 жовтня
Проект «Щастя з пробірки» стартує на «Інтері» 31 жовтня

У п'ятницю, 31 жовтня, о 19.00 на «Інтері» відбудеться прем'єра документального проекту власного виробництва «Щастя з пробірки». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Автором ідеї та режисером документального проекту стала Софія Чемерис. Автор сценарію Наталія Ковальова. Виробництвом займається «07 продакшн».

 

Герої кожного епізоду - сімейна пара, яка не може зачати дитину природним шляхом, і  зважилася на штучне запліднення. В рамках проекту українським родинам надається можливість отримати очікувану допомогу на ексклюзивних умовах. Лікарі клініки «Надія» беруться за найскладніші випадки, які здаються безнадійними.

 

«Мені дуже зрозумілі стан і горе таких жінок, тому що я сама пройшла через горнило цієї біди. Для мене наш проект - дуже особистий, це проект - про ЦЕ! Про те, як робляться діти. Те, що у здорових людей відбувається в спальні, у нас в цьому бере участь двадцять людей, двадцять фахівців. Але і тут без вищих сил теж не обходиться, тому що є два фактори, які медики не можуть контролювати. І навряд чи коли-небудь зможуть. Це - почне або не почне ділитися клітка і приживеться чи ні ембріон. Фахівці можуть підняти шанси на вагітність. Медики зроблять для цього все можливе, але тут режисер Бог. Завагітніє учасниця програми чи ні, глядачі дізнаються лише в самому фіналі», - сказала автор проекту Софія Чемерис.

 

 

Нагадаємо, у липні «Інтер» оголосив про початок роботи над проектом «Щастя з пробірки», вихід якого було анонсовано на осінній сезон.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6957
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду