detector.media
21.10.2014 20:37
Проект «Щастя з пробірки» стартує на «Інтері» 31 жовтня
Проект «Щастя з пробірки» стартує на «Інтері» 31 жовтня

У п'ятницю, 31 жовтня, о 19.00 на «Інтері» відбудеться прем'єра документального проекту власного виробництва «Щастя з пробірки». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Автором ідеї та режисером документального проекту стала Софія Чемерис. Автор сценарію Наталія Ковальова. Виробництвом займається «07 продакшн».

 

Герої кожного епізоду - сімейна пара, яка не може зачати дитину природним шляхом, і  зважилася на штучне запліднення. В рамках проекту українським родинам надається можливість отримати очікувану допомогу на ексклюзивних умовах. Лікарі клініки «Надія» беруться за найскладніші випадки, які здаються безнадійними.

 

«Мені дуже зрозумілі стан і горе таких жінок, тому що я сама пройшла через горнило цієї біди. Для мене наш проект - дуже особистий, це проект - про ЦЕ! Про те, як робляться діти. Те, що у здорових людей відбувається в спальні, у нас в цьому бере участь двадцять людей, двадцять фахівців. Але і тут без вищих сил теж не обходиться, тому що є два фактори, які медики не можуть контролювати. І навряд чи коли-небудь зможуть. Це - почне або не почне ділитися клітка і приживеться чи ні ембріон. Фахівці можуть підняти шанси на вагітність. Медики зроблять для цього все можливе, але тут режисер Бог. Завагітніє учасниця програми чи ні, глядачі дізнаються лише в самому фіналі», - сказала автор проекту Софія Чемерис.

 

 

Нагадаємо, у липні «Інтер» оголосив про початок роботи над проектом «Щастя з пробірки», вихід якого було анонсовано на осінній сезон.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY