Новий сезон «Ревізора» стартує на Новому каналі 18 серпня

Новий сезон «Ревізора» стартує на Новому каналі 18 серпня

1 Серпня 2014
6486
1 Серпня 2014
11:29

Новий сезон «Ревізора» стартує на Новому каналі 18 серпня

6486
Новий сезон «Ревізора» стартує на Новому каналі 18 серпня
Новий сезон «Ревізора» стартує на Новому каналі 18 серпня

З 18 серпня Новий канал розпочне показ нового сезону шоу «Ревізор». Щопонеділка з 16:00 і до півночі канал транслюватиме випуски програми - вдень повтори старих, а у вечірній прайм-тайм - епізоди програми з Ольгою Фреймут, які ще не виходили в ефір. Інформацію з анонсів каналу уточнив генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов, який 31 липня поспілкувався в чаті з читачами «Детектор медіа».

 

« З 18 серпня ми розпочинаємо трансляцію не повторів, а абсолютно нових, досі не показаних випусків «Ревізора» з Ольгою Фреймут. Плюс, звичайно, «Страсті за Ревізором». Плутанина могла виникнути через інформацію про повтор деяких резонансних старих випусків у денний час, але це можна пояснити тим, що «Ревізору» виповнюється три роки і нам хотілося б якось відобразити цей факт у нашому ефірі», - зазначив пан Євдокимов.

 

Після показу випусків з Ольгою Фреймут телеканал показуватиме найсвіжіші епізоди програми з новою ведучою (чи ведучим). Ім'я нового обличчя «Ревізора» канал тримає в таємниці.

 

«Хто замінить Олю - це наш великий секрет. Але я можу вас запевнити: ви будете приємно вражені», - сказав Сергій Євдокимов.

 

Анонс показу повторів і нових серій «Ревізора» з Ольгою Фреймут можна переглянути тут. Нагадаємо, телеведуча ще взимку перейшла працювати на телеканал «1+1». Очікується, що на початку осені в ефірі «1+1» з'явиться нове шоу про ресторани з Ольгою Фреймут, яке готує частина команди, яка працювала над «Ревізором» на Новому каналі.

 

«Ревізор» - телевізійне соціальне реаліті-шоу про якість сервісу у готелях і ресторанах. Виробляється і виходить в ефір на Новому каналі з 2011 року. За чотири сезони свого існування щоу стало одним із найпопулярніших на українському телебаченні. 2012 року «Ревізор» завоював 12-ту національну телевізійну премію «Телетріумф» у номінації «Інформаційно-розважальна програма».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6486
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду