Новий проект Ольги Фреймут на «1+1» знімає команда «Ревізора»

Новий проект Ольги Фреймут на «1+1» знімає команда «Ревізора»

3 Липня 2014
12223
3 Липня 2014
19:34

Новий проект Ольги Фреймут на «1+1» знімає команда «Ревізора»

12223
Новий проект Ольги Фреймут на «1+1» знімає команда «Ревізора»
Новий проект Ольги Фреймут на «1+1» знімає команда «Ревізора»

Новий проект телеведучої Ольги Фреймут про ресторани для каналу «1+1» знімає команда, з якою ведуча працювала над реаліті «Ревізор» на Новому каналі. Про це стало відомо на презентації сьогодні, 3 липня.

 

Як розповіла пані Фреймут, разом з нею над проектом працюють продюсер Анна Пагава, лінійний продюсер Анастасія Косточка, шеф-редактор Євген Баланюк, оператор Олександр Максименко, журналіст Яна Супоровська, режисер монтажу Андрій Коротун, редактор монтажу Маргарита Осіна, візажист Наталія Стрельчук, стилісти з компанії LUVI, піар-менеджер Олександра Новікова.

 

«У програмі з'явився офіційний adviser (консультант) - учень Алана Дюкаса, «мішленівський» шеф Емануель Сорез, тому що за часи роботи вичерпуються знання і новий проект якраз спрямований на те, щоб нести не тільки соціальну місію, але й освітянську. Тому серед ночі я можу зателефонувати Емануелю і попросити розповісти, це правильно, чи не правильно», - розповіла ведуча.

 

«Моя команда - це моя гордість. Вони не просто висококласні фахівці - вони сміливі, чесні, справедливі й принципові в усьому. Я щаслива, що вони ризикнули і як один пішли за мною на "1+1"», - додала пані Фреймут.

 

 

На каналі «1+1» висловили втіху, що над новим проектом Ольги Фреймут працює сформована і перевірена роками команда професіоналів. «Двері «1+1 Продакшн» завжди відчинені для талановитих і працьовитих співробітників, які бачать своє майбутнє в телебаченні», - сказала генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна-Масляна, яку пані Фреймут називає «янголом-охоронцем» своєї нової телепрограми.

 

Назву шоу на «1+1» досі тримають у таємниці. Відомо лише, що проект стартує на початку осені, а зйомки ще тривають. Планується відзняти 16 епізодів.

 

Новий проект має багато спільного з «Ревізором» Нового каналу: він присвячений сфері громадського харчування. «Проект про ресторани, про справедливість і про самооцінку», - повідомила пані Фреймут. «У нашому новому проекті ми зосередимося на найпопулярніших місцях громадського харчування, покажемо зворотний бік ресторанного бізнесу та нагородимо всіх, хто буде гідний уваги наших глядачів», - розповіла ведуча.

 

Нагадаємо, що нове шоу з Ольгою Фреймут стартує вже цього літа на каналі «1+1». Канал не розголошував подробиць, але раніше стало відомо, що проект нагадуватиме «Ревізор», який Ольга Фреймут вела на Новому каналі. Ольга Фреймут разом зі знімальною групою каналу «1+1» провели кілька «перевірок» закладів громадського харчування у Львові й Івано-Франківську. При цьому в деяких із них ведуча залишила табличку «Ревізія з Фреймут». Нещодавно під час зйомок цього проекту на знімальну групу Ольги Фреймут напали в Одесі та в Дніпропетровську.

 

«Детектор медіа»

Фото Максима Лісового

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12223
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду