detector.media
01.08.2014 11:29
Новий сезон «Ревізора» стартує на Новому каналі 18 серпня
Новий сезон «Ревізора» стартує на Новому каналі 18 серпня

З 18 серпня Новий канал розпочне показ нового сезону шоу «Ревізор». Щопонеділка з 16:00 і до півночі канал транслюватиме випуски програми - вдень повтори старих, а у вечірній прайм-тайм - епізоди програми з Ольгою Фреймут, які ще не виходили в ефір. Інформацію з анонсів каналу уточнив генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов, який 31 липня поспілкувався в чаті з читачами «Детектор медіа».

 

« З 18 серпня ми розпочинаємо трансляцію не повторів, а абсолютно нових, досі не показаних випусків «Ревізора» з Ольгою Фреймут. Плюс, звичайно, «Страсті за Ревізором». Плутанина могла виникнути через інформацію про повтор деяких резонансних старих випусків у денний час, але це можна пояснити тим, що «Ревізору» виповнюється три роки і нам хотілося б якось відобразити цей факт у нашому ефірі», - зазначив пан Євдокимов.

 

Після показу випусків з Ольгою Фреймут телеканал показуватиме найсвіжіші епізоди програми з новою ведучою (чи ведучим). Ім'я нового обличчя «Ревізора» канал тримає в таємниці.

 

«Хто замінить Олю - це наш великий секрет. Але я можу вас запевнити: ви будете приємно вражені», - сказав Сергій Євдокимов.

 

Анонс показу повторів і нових серій «Ревізора» з Ольгою Фреймут можна переглянути тут. Нагадаємо, телеведуча ще взимку перейшла працювати на телеканал «1+1». Очікується, що на початку осені в ефірі «1+1» з'явиться нове шоу про ресторани з Ольгою Фреймут, яке готує частина команди, яка працювала над «Ревізором» на Новому каналі.

 

«Ревізор» - телевізійне соціальне реаліті-шоу про якість сервісу у готелях і ресторанах. Виробляється і виходить в ефір на Новому каналі з 2011 року. За чотири сезони свого існування щоу стало одним із найпопулярніших на українському телебаченні. 2012 року «Ревізор» завоював 12-ту національну телевізійну премію «Телетріумф» у номінації «Інформаційно-розважальна програма».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY