Новий канал готує на осінь реаліті-шоу «Проект “Перфект”»  з ведучою – журналісткою «Абзацу!»

Новий канал готує на осінь реаліті-шоу «Проект “Перфект”» з ведучою – журналісткою «Абзацу!»

25 Липня 2014
10208
25 Липня 2014
18:05

Новий канал готує на осінь реаліті-шоу «Проект “Перфект”» з ведучою – журналісткою «Абзацу!»

10208
Новий канал готує на осінь реаліті-шоу «Проект “Перфект”»  з ведучою – журналісткою «Абзацу!»
Новий канал готує на осінь реаліті-шоу «Проект “Перфект”»  з ведучою – журналісткою «Абзацу!»

В осінньому сезоні Новий канал покаже нове реаліті-шоу власного виробництва «Проект “Перфект”» . Про це повідомляє сайт каналу.

 

Творці проекту вирішили показати, із чим зіштовхується середньостатистична дівчина у своїх спробах стати ідеальною. Ведучою та учасницею телевізійного реаліті-експерименту стала журналістка програми «Абзац!» Таня Бобрикова.

 

Ведуча спробує стати «жінкою-еталоном». Вона буде худнути, займатися спортом, поліпшувати зовнішність, підбирати свій стиль, відмовиться від шкідливих звичок і спробує знайти свою другу половинку. Щоб досягти останню мету, журналістка навчиться правильно знайомитися з чоловіками і стане гарною господинею.

 

На перевтілення у ведучої є 90 днів, протягом яких за нею стежить камера. Результати її роботи глядачі побачать у реаліті-серіалі, який стартує в ефірі Нового каналу в п'ятницю, 29 серпня.

 

«Чого тільки не роблять із собою жінки у звичайному житті, щоб стати ідеальними. Мені довелося перепробувати багато поради на собі в прискореному темпі, - розповідає Таня Бобрикова. - Трапляються дивні. Навіть екстремальні. Дотримуючись деяких з них, можна виглядати безглуздо перед оточуючими. Мій організм деякі методи сприймав не особливо позитивно. Після одного експерименту у мене навіть виникли невеликі проблеми зі здоров'ям. Ставати ідеальної нелегко!».

 

«Для Тані цей проект - частина життя, - каже режисер Христина Ярошенко. - Вона настільки живе всім, що відбувається, що надихає команду працювати ще краще. Своїм бажанням, енергією ... Їй дуже важливо працювати не тільки для себе, а й для людей. Тому що всі експерименти, в принципі, робляться для кожного телеглядача, який дивиться проект. І для неї особисто».

 

Нагадаємо, що для осіннього сезону Новий канал готує реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за іспанським форматом Supermodelo, жіночу версію «Холостяка» під назвою «Герої&Коханці» за іспанським форматом A Prince for Corina, новий сезон «Безумного автостопу», гумористичне «Стендап Шоу» Андрія Шабанова, другий сезон форматного реаліті «Серця трьох».

 

В осінній сезон Новий канал увійде з новими графікою, заставками-ідентифікаторами і слоганом «Давай жити разом!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10208
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду