Жіночу версію «Холостяка» на Новому каналі під назвою «Герої&Коханці» вестиме Сніжана Єгорова

Жіночу версію «Холостяка» на Новому каналі під назвою «Герої&Коханці» вестиме Сніжана Єгорова

7 Липня 2014
6764
7 Липня 2014
20:46

Жіночу версію «Холостяка» на Новому каналі під назвою «Герої&Коханці» вестиме Сніжана Єгорова

6764
Жіночу версію «Холостяка» на Новому каналі під назвою «Герої&Коханці» вестиме Сніжана Єгорова
Жіночу версію «Холостяка» на Новому каналі під назвою «Герої&Коханці» вестиме Сніжана Єгорова

Новий канал розпочав зйомки нового романтичному реаліті-шоу «Герої&Коханці». Ведучою шоу стала актриса і телеведуча Сніжана Єгорова. Про це повідомляє сайт телеканалу.

 

Нагадаємо, у квітні Новий канал оголосив кастинг учасників для романтичного реаліті, де чоловіки боротимуться за почуття дівчини. Тобто це шоу буде подібне до проекту «Холостяк», тільки головною героїнею буде жінка. На кастинг для цього шоу Новий канал запрошував чоловіків від 21 до 35 років, які мають цікавий рід занять, захоплююче хобі. Інші вимоги до потенційних героїв: сміливість,  почуття гумору, оригінальний погляд на життя, вірність і надійність.

 

Нове реаліті для Нового каналу знімає творче об'єднання СТБ на чолі із Ксенією Бугрімовою за іспанським форматом A Prince for Corina («Принц для Коріни») компанії Eyeworks International.

 

Новий канал повідомляє, що у новому шоу 24 героя боротимуться за кохання екс-«фабрикантки», учасниці групи REAL O Аліни Астровської. Знімальна група складає наразі 180 осіб. Зйомки першого епізоду шоу проходять у будинку у кілька рівнів на березі річки.

 

«Ми зневірилися знайти будинок для першого епізоду. Однозначно бачилося щось у сучасному стилі. Не хотіли "принцесових" замків. Нам здалося, що представники сильної статі незатишно почуватимуться у такому місці. Адже наші герої - 24 чоловіки, а не жінки. Але, виявилося, у Києві не так багато власників, які будують житло з "чоловічим характером". Нам потрібна була також велика територія перед будинком, бажано вихід до річки, просторий хол. І продюсери все-таки вийшли на власника такого будинку. До цього особняк ніколи не здавався, був місцем для зустрічей власника з друзями! Його фото надруковані у багатьох журналах як приклад сучасної архітектури. Здивувало наповнення будинку. Власник - колекціонер. Він схиблений на артефактах різних культур - ложе часів Давнього Єгипту, вази, дзвіночки, бубонці відомих китайських династій. Це, напевно, новомодна тенденція - зібрати в будинку з сучасною архітектурою все найкрасивіше з різних епох. Ми подумали: у нас усі чоловіки дуже різні. Розбиті на групи по шість осіб: "Унікуми", "Романтики", "Мужики" і "Красавчики". Зрозуміло, групи різні за характером, але і в кожній з них усі чоловіки відрізняються один від одного за змістом. В одному місці ми зібрали різні історії, психотипи. Героїня знайде тут будь-яку вдачу, рису, манеру, звичку, зовнішність. Що з цього вийде, зрозуміємо з часом», - розказала керівник проекту Ксенія Бугримова.

 

Зйомки першого епізоду проходять в орендованому будинку на березі річки

 

Новий канал повідомляв, що нове романтичне шоу вийде в осінньому сезоні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6764
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду