Новий канал восени оновить графіку, заставки та слоган

Новий канал восени оновить графіку, заставки та слоган

23 Червня 2014
6556
23 Червня 2014
15:02

Новий канал восени оновить графіку, заставки та слоган

6556
Новий канал восени оновить графіку, заставки та слоган
Новий канал восени оновить графіку, заставки та слоган

В осінній сезон Новий канал увійде з новими графікою, заставками-ідентифікаторами і слоганом «Давай жити разом!». Про це повідомляє сайт каналу.

 

За словами директора департаменту промо і PR Ольги Балабан, восени на глядачів Нового каналу чекає абсолютно нова графіка. Над оформленням вперше за останні 10 років працює творча команда каналу, а не сторонні продакшни. Графіку розробляє відділ дизайну на чолі з Олександром Антоновим. На каналі обіцяють, що збережуться «фірмові» кольори - зелений, оранжевий, білий, а візуальні прояви відповідатимуть незмінному слогану каналу - «Життя яскраве!».

 

Осінній сезон на Новому проходитиме під гаслом «Давай жити разом!». «Слоган осіннього сезону дуже багатошаровий. Ми запрошуємо нашого глядача проживати з Новим найважливіші моменти: пошук кохання, роботи, нової якості життя, нових пригод... Відчувати з нами весь спектр емоцій. Жити - в найповнішому розумінні», - каже Ольга Балабан.

 

Концепцію ID (коротких заставок - іміджевих ідентифікаторів каналу) для осіннього сезону придумав відділ промо під керівництвом Юрія Бондаря. «Сюжет кожної історії обіграє фразу "Давай жити разом", - розповідає Юрій Бондар. - Ми хочемо зіграти на асоціаціях, які виникають у кожної людини при цих словах. Й одночасно запропонувати глядачам насолоджуватися життям разом. Герої історій - ведучі каналу - також виступлять у подвійному образі. Вони робитимуть цю пропозицію від себе особисто, але водночас - уособлюватимуть Новий канал».

 

Зйомки ID стартували днями. Перший ролик знімали з топ-моделлю Аллою Костромічовою, ведучою реаліті-шоу «Супермодель по-українськи», яке для осіннього сезону Нового каналу виробляє творче об'єднання №7 каналу СТБ на чолі з Олексієм Гладушевським.

 

Нагадаємо, що для осіннього сезону Новий канал готує реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за іспанським форматом Supermodelo, жіночу версію «Холостяка» за іспанським форматом A Prince for Corina, новий сезон «Безумного автостопу» і гумористичне «Стендап Шоу» Андрія Шабанова. Також канал анонсував другий сезон форматного реаліті «Серця трьох» і нове шоу «Сюрприз», однак ведуча цих програм Маша Єфросиніна залишила канал, і наразі доля проектів невідома.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6556
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду