«Воля» відмовляється від каналів Viasat

«Воля» відмовляється від каналів Viasat

14 Липня 2014
5634
14 Липня 2014
13:27

«Воля» відмовляється від каналів Viasat

5634
«Воля» відмовляється від каналів Viasat
«Воля» відмовляється від каналів Viasat

Телекомунікаційна компанія «Воля-кабель» з 1 серпня вирішила не продовжувати угоду з компанією Viasat щодо трансляції її телеканалів у своїх кабельних мережах. Про це пише газета «Капитал» з посиланням на повідомлення «Волі».

 

Зокрема, абонентам «Волі» буде відключено доступ до телеканалів Viasat Sport, Viasat Exsplorer, Viasat History, Viasat Nature, TV-1000, «TV-1000-Русское кино» і TV-1000 Action.

 

Зараз телеканали Viasat представлені в кількох телевізійних пакетах «Волі». Наприклад, Viasat History і Viasat Sport включені до пакету «Оптимальний HD» вартістю 119 гривень на місяць. За додаткові 35 грн на місяць абонент провайдера може підключити також пакет «Кіно», до складу якого входять 15 телеканалів, серед яких TV-1000, «TV-1000‑Русское кино» і TV-1000 Action.

 

Однак у компанії «Воля-кабель» заявили, що співпраця з Viasat буде й далі тривати. «Наші відносини з Viasat не припиняються - зараз ми працюємо над розширенням території співпраці», - заявила директор з маркетингу «Волі» Вікторія Цомая.

 

Нагадаємо, що з 1 серпня «Воля» запускає пакет Cine+ із п'яти власних кіноканалів: Cine+, Cine+ HD, Cine+ Hit HD, Cine+ Legend і Cine+ Mix. Компанія інвестує близько 50 млн гривень у цей проект, враховуючи вартість контенту й технічну модернізацію для запуску.

 

За словами Вікторії Цомая, рішення мати власні канали не пов'язане зі співпрацею з Viasat.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5634
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду