detector.media
03.07.2014 19:34
Новий проект Ольги Фреймут на «1+1» знімає команда «Ревізора»
Новий проект Ольги Фреймут на «1+1» знімає команда «Ревізора»

Новий проект телеведучої Ольги Фреймут про ресторани для каналу «1+1» знімає команда, з якою ведуча працювала над реаліті «Ревізор» на Новому каналі. Про це стало відомо на презентації сьогодні, 3 липня.

 

Як розповіла пані Фреймут, разом з нею над проектом працюють продюсер Анна Пагава, лінійний продюсер Анастасія Косточка, шеф-редактор Євген Баланюк, оператор Олександр Максименко, журналіст Яна Супоровська, режисер монтажу Андрій Коротун, редактор монтажу Маргарита Осіна, візажист Наталія Стрельчук, стилісти з компанії LUVI, піар-менеджер Олександра Новікова.

 

«У програмі з'явився офіційний adviser (консультант) - учень Алана Дюкаса, «мішленівський» шеф Емануель Сорез, тому що за часи роботи вичерпуються знання і новий проект якраз спрямований на те, щоб нести не тільки соціальну місію, але й освітянську. Тому серед ночі я можу зателефонувати Емануелю і попросити розповісти, це правильно, чи не правильно», - розповіла ведуча.

 

«Моя команда - це моя гордість. Вони не просто висококласні фахівці - вони сміливі, чесні, справедливі й принципові в усьому. Я щаслива, що вони ризикнули і як один пішли за мною на "1+1"», - додала пані Фреймут.

 

 

На каналі «1+1» висловили втіху, що над новим проектом Ольги Фреймут працює сформована і перевірена роками команда професіоналів. «Двері «1+1 Продакшн» завжди відчинені для талановитих і працьовитих співробітників, які бачать своє майбутнє в телебаченні», - сказала генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна-Масляна, яку пані Фреймут називає «янголом-охоронцем» своєї нової телепрограми.

 

Назву шоу на «1+1» досі тримають у таємниці. Відомо лише, що проект стартує на початку осені, а зйомки ще тривають. Планується відзняти 16 епізодів.

 

Новий проект має багато спільного з «Ревізором» Нового каналу: він присвячений сфері громадського харчування. «Проект про ресторани, про справедливість і про самооцінку», - повідомила пані Фреймут. «У нашому новому проекті ми зосередимося на найпопулярніших місцях громадського харчування, покажемо зворотний бік ресторанного бізнесу та нагородимо всіх, хто буде гідний уваги наших глядачів», - розповіла ведуча.

 

Нагадаємо, що нове шоу з Ольгою Фреймут стартує вже цього літа на каналі «1+1». Канал не розголошував подробиць, але раніше стало відомо, що проект нагадуватиме «Ревізор», який Ольга Фреймут вела на Новому каналі. Ольга Фреймут разом зі знімальною групою каналу «1+1» провели кілька «перевірок» закладів громадського харчування у Львові й Івано-Франківську. При цьому в деяких із них ведуча залишила табличку «Ревізія з Фреймут». Нещодавно під час зйомок цього проекту на знімальну групу Ольги Фреймут напали в Одесі та в Дніпропетровську.

 

«Детектор медіа»

Фото Максима Лісового

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY