«Профутбол» каналу «2+2» запустив додаток для Smart TV

«Профутбол» каналу «2+2» запустив додаток для Smart TV

26 Червня 2014
3789
26 Червня 2014
16:29

«Профутбол» каналу «2+2» запустив додаток для Smart TV

3789
«Профутбол» каналу «2+2» запустив додаток для Smart TV
«Профутбол» каналу «2+2» запустив додаток для Smart TV

Із 26 червня додаток «Профутбол» доступний для SamsungSmart TV. Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

Додаток містить найактуальніші новини спорту. Контент оперативно оновлюється і ділиться на розділи: «Всі відео футболу», «Чемпіонат України», «Ліга Європи», «Ліга Чемпіонів», відео каналу «2+2», зняті в студії програми «Профутбол» та відео всього іншого спорту в розділі «Проспорт».

 

Додаток «Профутбол» вирізняється тим, що при переході в кожен наступний розділ змінюється фон із зображенням найкращих стадіонів України.

 

Однією з переваг Smart TV є те, що користувач сам обирає, коли і що йому дивитися. Контент розділений за рубриками, в оформленні використовуються зручні для сприйняття кольори та графіка.

 

«Новітні технології значно розширили способи сприймання інформації , тепер кожен може обрати найзручніший для себе. Нашим головним завданням є присутність нашого контенту на усіх пристроях та операційних системах. Саме тому ми впевнено тримаємо курс на крос-платформенність, безперервно розробляючи нові додатки й удосконалюючи вже існуючі», - сказав керівник управління розробок веб-проектів «1+1 медіа» Павло Педенко.

 

Нагадаємо, у жовтні минулого року портал ТСН.ua запустив додаток для SamsungSmart TV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3789
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду