detector.media
26.06.2014 16:29
«Профутбол» каналу «2+2» запустив додаток для Smart TV
«Профутбол» каналу «2+2» запустив додаток для Smart TV

Із 26 червня додаток «Профутбол» доступний для SamsungSmart TV. Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

Додаток містить найактуальніші новини спорту. Контент оперативно оновлюється і ділиться на розділи: «Всі відео футболу», «Чемпіонат України», «Ліга Європи», «Ліга Чемпіонів», відео каналу «2+2», зняті в студії програми «Профутбол» та відео всього іншого спорту в розділі «Проспорт».

 

Додаток «Профутбол» вирізняється тим, що при переході в кожен наступний розділ змінюється фон із зображенням найкращих стадіонів України.

 

Однією з переваг Smart TV є те, що користувач сам обирає, коли і що йому дивитися. Контент розділений за рубриками, в оформленні використовуються зручні для сприйняття кольори та графіка.

 

«Новітні технології значно розширили способи сприймання інформації , тепер кожен може обрати найзручніший для себе. Нашим головним завданням є присутність нашого контенту на усіх пристроях та операційних системах. Саме тому ми впевнено тримаємо курс на крос-платформенність, безперервно розробляючи нові додатки й удосконалюючи вже існуючі», - сказав керівник управління розробок веб-проектів «1+1 медіа» Павло Педенко.

 

Нагадаємо, у жовтні минулого року портал ТСН.ua запустив додаток для SamsungSmart TV.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY