ТСН.ua запустив додаток для Samsung Smart TV

ТСН.ua запустив додаток для Samsung Smart TV

11 Жовтня 2013
7207
11 Жовтня 2013
16:10

ТСН.ua запустив додаток для Samsung Smart TV

7207
ТСН.ua запустив додаток для Samsung Smart TV
ТСН.ua запустив додаток для Samsung Smart TV

Портал ТСН.ua (група «1+1») запустив додаток для Samsung Smart TV. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На думку спеціалістів видання, такий формат знаний у світі і нарощує популярність в Україні. Згідно досліджень, які наводить прес-служба, сьогодні в Україні нараховується близько 1 млн. користувачів Samsung Smart TV.

 

«Наше головне завдання - не просто дати нашим користувачам цікаві та актуальні новини, а й зробити їх отримання якнайпростішим. Саме тому, ми взяли курс на крос-платформенність для нашого контенту та прагнемо бути присутніми в усіх пристроях та на всіх операційних системах. Найближчим часом планується розробка додатків і для інших вендорів Smart TV», - зазначив Вадим Осадчий, керівник департаменту інформаційних інтернет-проектів «1+1 медіа».

 

У додатку, окрім актуальних новин, користувачу доступні архів випусків ТСН, програм каналу «1+1» та футбольних матчів Чемпіонату України, Ліги Чемпіонів та Ліги Європи.

 

Додаток інтерактивний, містить розділи з відео, випусками ТСН, новинами, фото та онлайн-ТБ. Весь контент оновлюється. Користувачі Smart TV можуть самі обирати, коли і що саме їм дивитись.

 

Нагадаємо, у вересні ТСН.ua запустив додаток для iPhone.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7207
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
rudolff
3840 дн. тому
Та ладно. В нормальних каналів вже давно є.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду