Шоу «Зіграй у ящик» на «1+1» почне виходити з 23 березня

Шоу «Зіграй у ящик» на «1+1» почне виходити з 23 березня

19 Березня 2014
5373
19 Березня 2014
14:29

Шоу «Зіграй у ящик» на «1+1» почне виходити з 23 березня

5373
Шоу «Зіграй у ящик» на «1+1» почне виходити з 23 березня
Шоу «Зіграй у ящик» на «1+1» почне виходити з 23 березня

У неділю, 23 березня, в ефірі каналу «1+1» вийде прем'єрний випуск ігрового шоу «Зіграй у ящик» виробництва студії «Квартал 95» спільно з «Гауді Студіо». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма «Зіграй у ящик»  розпочнеться в ефірі о 18.30.

 

Ведучим нового шоу став Юрій Горбунов, членами журі - Ксенія Собчак та Євген Кошовий.

 

«Зіграй у ящик» - це гра за участю зірок і звичайних людей, які змагатимуться між собою у чотирьох категоріях: наука, спорт, спів і танець.

 

«"Зіграй у ящик" - чудове шоу, в якому люди демонструють, на що вони здатні, змагатимуться із зірками і доведуть усім, що стати зіркою не складно, якщо ти по-справжньому талановитий і віриш у свої сили, - розповідає Ксенія Собчак, член журі проекту.

 

У кожній  категорії гравців чекають сильні зіркові противники: Стас Костюшкін, Сергій Сивохо, Лоліта, Борис Бурда, Євген Папунаїшвілі, Дмитро Коляденко, Евеліна Бледанс, Наталя Корольова, Анна Бессонова, Нікіта Джигурда та інші. Зірки, представники чотирьох категорій, ховаються в кольорових ящиках. Гравець спершу відкриває ящик категорії, в якій він сам почуває себе сильним, і якщо перемагає зірку, то далі відкриває ящики навмання. Переможця кожного раунду гри обирає журі.  

 

Завдання гравця - виграти в максимальній кількості категорій. Вартість ящика в першому турі гри складає 1000 гривень. У кожному наступному ціна ящика зростає до 10, 25 і 50 тисяч гривень відповідно. Якщо учасник програє, то втрачає всю накопичену за попередні тури ігри суму. Після будь-якого виграного туру гравець може зупинити гру й забрати зароблену суму грошей.

 

Як писала «Детектор медіа», кастинги на участь у шоу «Зіграй у ящик» студія «Квартал 95» почала у березні 2013 року. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5373
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду