detector.media
19.03.2014 14:29
Шоу «Зіграй у ящик» на «1+1» почне виходити з 23 березня
Шоу «Зіграй у ящик» на «1+1» почне виходити з 23 березня

У неділю, 23 березня, в ефірі каналу «1+1» вийде прем'єрний випуск ігрового шоу «Зіграй у ящик» виробництва студії «Квартал 95» спільно з «Гауді Студіо». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма «Зіграй у ящик»  розпочнеться в ефірі о 18.30.

 

Ведучим нового шоу став Юрій Горбунов, членами журі - Ксенія Собчак та Євген Кошовий.

 

«Зіграй у ящик» - це гра за участю зірок і звичайних людей, які змагатимуться між собою у чотирьох категоріях: наука, спорт, спів і танець.

 

«"Зіграй у ящик" - чудове шоу, в якому люди демонструють, на що вони здатні, змагатимуться із зірками і доведуть усім, що стати зіркою не складно, якщо ти по-справжньому талановитий і віриш у свої сили, - розповідає Ксенія Собчак, член журі проекту.

 

У кожній  категорії гравців чекають сильні зіркові противники: Стас Костюшкін, Сергій Сивохо, Лоліта, Борис Бурда, Євген Папунаїшвілі, Дмитро Коляденко, Евеліна Бледанс, Наталя Корольова, Анна Бессонова, Нікіта Джигурда та інші. Зірки, представники чотирьох категорій, ховаються в кольорових ящиках. Гравець спершу відкриває ящик категорії, в якій він сам почуває себе сильним, і якщо перемагає зірку, то далі відкриває ящики навмання. Переможця кожного раунду гри обирає журі.  

 

Завдання гравця - виграти в максимальній кількості категорій. Вартість ящика в першому турі гри складає 1000 гривень. У кожному наступному ціна ящика зростає до 10, 25 і 50 тисяч гривень відповідно. Якщо учасник програє, то втрачає всю накопичену за попередні тури ігри суму. Після будь-якого виграного туру гравець може зупинити гру й забрати зароблену суму грошей.

 

Як писала «Детектор медіа», кастинги на участь у шоу «Зіграй у ящик» студія «Квартал 95» почала у березні 2013 року. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY