Володимир Манжосов і Микола Фартушний подали заяви про звільнення з Нацради

Володимир Манжосов і Микола Фартушний подали заяви про звільнення з Нацради

25 Лютого 2014
5775
25 Лютого 2014
18:15

Володимир Манжосов і Микола Фартушний подали заяви про звільнення з Нацради

5775
Володимир Манжосов і Микола Фартушний подали заяви про звільнення з Нацради
Володимир Манжосов і Микола Фартушний подали заяви про звільнення з Нацради

Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов і член цього регуляторного органу Микола Фартушний подали заяви про звільнення з регуляторного органу. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі Нацради.

 

Як уточнив «Детектор медіа» пан Фартушний, заяви були подані вчора, 24 лютого, парламентському Комітету з питань свободи слова та інформації.

 

Пан Фартушний повідомив, що написав заяву про звільнення у зв'язку з досягненням пенсійного віку, зважаючи на те, що в Україні проходить процес перезавантаження влади.

 

Зі слів пана Фартушного, пан Манжосов написав заяву про звільнення за власним бажанням. За інформацією прес-служби, голова Нацради мотивував свою заяву тим, що прийшла нова влада, яка перебрала на себе керування виконавчою гілкою влади і так саме вона має опікуватися інформаційною сферою. Зв'язатися з Володимиром Манжосовим особисто «Детектор медіа» не вдалося.

 

Раніше заяву про звільнення за власним бажанням подала заступник голови Нацради Лариса Мудрак.

 

Нагадаємо, Володимир Манжосов був призначений членом Національної ради 2 квітня 2010 року указом президента Віктора Януковича замість звільненої Тетяни Мокріді. Цього ж дня на засіданні Нацради його обрали головою цього регуляторного органу. До цього призначення пан Манжосов працював віце-президентом ТРК «Україна». Це була його друга каденція в Нацраді: вперше він був членом регуляторного органу з липня 2002-го до березня 2005 року.

 

Микола Фартушний був обраний членом Нацради 29 червня 2010 року Верховною Радою України. Його кандидатура була висунута в члени регуляторного органу Партією регіонів і Незалежною асоціацією телерадіомовників. Для нього це теж була друга каденція в Нацраді: вперше він був членом регуляторного органу з вересня 2003-го по лютий 2005 року. Після того недовгий час працював першим заступником Костянтина Стогнія в департаменті зв'язків з громадськістю МВС України. Згодом був директором видавництва «Третій поверх» - засновника газети «Грані плюс», а після розриву команди «Граней» з Юрієм Луценком, Микола Фартушний з Валерієм Зайцевим заснували «Новые грани», директором яких пан Фартушний був до другого призначення в Нацраду.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5775
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду