Divan.tv відновив трансляцію російського телеканалу «Дождь»

Divan.tv відновив трансляцію російського телеканалу «Дождь»

12 Лютого 2014
4385
12 Лютого 2014
17:53

Divan.tv відновив трансляцію російського телеканалу «Дождь»

4385
Divan.tv відновив трансляцію російського телеканалу «Дождь»
Divan.tv відновив трансляцію російського телеканалу «Дождь»

12 лютого мультимедійний сервіс-провайдер Divan.tv відновив трансляцію російського каналу «Дождь». Про це  повідомляє прес-служба сервісу.

 

Офіс досліджень і розробок  компанії Divan.tv знайшов альтернативний варіант поновлення трансляції каналу «Дождь», який був виключений російськими кабельними операторами з мереж. Як саме це вдалося зробити, компанія тримає в секреті.

 

Нагадаємо, 31 січня 2014р . Divan.tv публічно оголосив про зникнення трансляції «Дождя», яку припинив технічний постачальник сигналу каналу. У компанії це пов'язували з останніми подіями, що відбуваються в Росії, а саме - з відключеннями телеканалу операторами кабельного мовлення «Акадо», «НТВ -Плюс», «Ростелеком».

 

1 грудня Divan.tv почав безкоштовно транслювати телеканали, які показують в прямому ефірі альтернативний погляд на ситуацію в Україні: 5 канал, ТВі, CT.FM, Громадське ТБ та «Дождь». 24 січня Divan.tv   оприлюднила рейтинг телеканалів, відповідно до якого кращим інформаційним каналом став «Дождь», який за показниками сервіс-провайдера випередив  «ТР- Планета» і «Перший канал. Всесвітня Мережа».

 

Як писала «Детектор медіа», російські оператори почали відключати телеканал «Дождь» наприкінці січня. Телеканал на сайті та в соцмережах розмістив опитування «Чи потрібно було здати Ленінград, щоб зберегти сотні тисяч життів?», яке викликало хвилю критики. Згодом опитування видалили, а телеканал вибачився. У зв'язку зі скаргою ветеранів прокуратура Санкт-Петербурга розпочала перевірку телеканалу «Дождь».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4385
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду