detector.media
12.02.2014 17:53
Divan.tv відновив трансляцію російського телеканалу «Дождь»
Divan.tv відновив трансляцію російського телеканалу «Дождь»

12 лютого мультимедійний сервіс-провайдер Divan.tv відновив трансляцію російського каналу «Дождь». Про це  повідомляє прес-служба сервісу.

 

Офіс досліджень і розробок  компанії Divan.tv знайшов альтернативний варіант поновлення трансляції каналу «Дождь», який був виключений російськими кабельними операторами з мереж. Як саме це вдалося зробити, компанія тримає в секреті.

 

Нагадаємо, 31 січня 2014р . Divan.tv публічно оголосив про зникнення трансляції «Дождя», яку припинив технічний постачальник сигналу каналу. У компанії це пов'язували з останніми подіями, що відбуваються в Росії, а саме - з відключеннями телеканалу операторами кабельного мовлення «Акадо», «НТВ -Плюс», «Ростелеком».

 

1 грудня Divan.tv почав безкоштовно транслювати телеканали, які показують в прямому ефірі альтернативний погляд на ситуацію в Україні: 5 канал, ТВі, CT.FM, Громадське ТБ та «Дождь». 24 січня Divan.tv   оприлюднила рейтинг телеканалів, відповідно до якого кращим інформаційним каналом став «Дождь», який за показниками сервіс-провайдера випередив  «ТР- Планета» і «Перший канал. Всесвітня Мережа».

 

Як писала «Детектор медіа», російські оператори почали відключати телеканал «Дождь» наприкінці січня. Телеканал на сайті та в соцмережах розмістив опитування «Чи потрібно було здати Ленінград, щоб зберегти сотні тисяч життів?», яке викликало хвилю критики. Згодом опитування видалили, а телеканал вибачився. У зв'язку зі скаргою ветеранів прокуратура Санкт-Петербурга розпочала перевірку телеканалу «Дождь».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY