Євген Кисельов іде з «Інтера» за власним бажанням

Євген Кисельов іде з «Інтера» за власним бажанням

2 Жовтня 2013
8012
2 Жовтня 2013
11:47

Євген Кисельов іде з «Інтера» за власним бажанням

8012
Євген Кисельов іде з «Інтера» за власним бажанням
Євген Кисельов іде з «Інтера» за власним бажанням

Керівник інформаційної служби телеканалу «Інтер» («Національних інформаційних систем» - НІС) Євген Кисельов подав у відставку. Про це заявив голова правління каналу Єгор Бенкендорф, повідомляє прес-служба.

 

За словами пана Бенкендорфа, Євген Кисельов написав заяву за власним бажанням.

 

«Причинами звільнення є стали мої особисті обставини, які складаються таким чином, що я не можу на повну силу виконувати мої нинішні обов'язки. Саме тому я попросив про відставку. Я не збираюся поривати зв'язок з "Інтером", з журналістським колективом , яким я керував, і в міру можливостей постараюся допомагати їм в подальшій роботі», - прокоментував Євген Кисельов.

 

Новим керівником «Національних інформаційних систем» стає Назім Бедіров, який раніше обіймав посаду виконавчого директора компанії. У НІС пан Бедіров працює з 2009 року, до цього  часу він обіймав посаду головного технічного продюсера «Савік Шустер студії».

 

«Керівництво телеканалу дякує Євгену Олексійовичу Кисельову за те, що йому вдалося в короткий термін перебудувати роботу інформаційної служби і зміцнити лідируючі позиції програми "Подробности". Новини на "Інтері" стали більш респектабельними і авторитетними. Ми сподіваємося на майбутню співпрацю з Євгеном Олексійовичем», - зазначив Єгор Бенкендорф.

 

Нагадаємо,  14 лютого Євгена Кисельова було призначено директором «Національних інформаційних систем» (НІС).  НІС входить до групи Inter Media Group, повністю відповідає за  інформаційне мовлення телеканалу «Інтер» і продукує всі новинні програми телеканалу «Інтера» - «Новини», «Подробности» і «Подробности недели». З червня пан Кисельов веде підсумкову програму «Подробности недели». Чи продовжить він вести цей проект, канал наразі не повідомляє.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8012
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду