detector.media
02.10.2013 11:47
Євген Кисельов іде з «Інтера» за власним бажанням
Євген Кисельов іде з «Інтера» за власним бажанням

Керівник інформаційної служби телеканалу «Інтер» («Національних інформаційних систем» - НІС) Євген Кисельов подав у відставку. Про це заявив голова правління каналу Єгор Бенкендорф, повідомляє прес-служба.

 

За словами пана Бенкендорфа, Євген Кисельов написав заяву за власним бажанням.

 

«Причинами звільнення є стали мої особисті обставини, які складаються таким чином, що я не можу на повну силу виконувати мої нинішні обов'язки. Саме тому я попросив про відставку. Я не збираюся поривати зв'язок з "Інтером", з журналістським колективом , яким я керував, і в міру можливостей постараюся допомагати їм в подальшій роботі», - прокоментував Євген Кисельов.

 

Новим керівником «Національних інформаційних систем» стає Назім Бедіров, який раніше обіймав посаду виконавчого директора компанії. У НІС пан Бедіров працює з 2009 року, до цього  часу він обіймав посаду головного технічного продюсера «Савік Шустер студії».

 

«Керівництво телеканалу дякує Євгену Олексійовичу Кисельову за те, що йому вдалося в короткий термін перебудувати роботу інформаційної служби і зміцнити лідируючі позиції програми "Подробности". Новини на "Інтері" стали більш респектабельними і авторитетними. Ми сподіваємося на майбутню співпрацю з Євгеном Олексійовичем», - зазначив Єгор Бенкендорф.

 

Нагадаємо,  14 лютого Євгена Кисельова було призначено директором «Національних інформаційних систем» (НІС).  НІС входить до групи Inter Media Group, повністю відповідає за  інформаційне мовлення телеканалу «Інтер» і продукує всі новинні програми телеканалу «Інтера» - «Новини», «Подробности» і «Подробности недели». З червня пан Кисельов веде підсумкову програму «Подробности недели». Чи продовжить він вести цей проект, канал наразі не повідомляє.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY