Новий сезон розважального шоу «Таксі» виходитиме на ICTV

Новий сезон розважального шоу «Таксі» виходитиме на ICTV

30 Вересня 2013
6483
30 Вересня 2013
17:02

Новий сезон розважального шоу «Таксі» виходитиме на ICTV

6483
Новий сезон розважального шоу «Таксі» виходитиме на ICTV
Новий сезон розважального шоу «Таксі» виходитиме на ICTV

Новий сезон інтелектуально-розважального шоу «Таксі» з ведучим Григорієм Германом виходитиме на  телеканалі ICTV. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Прем'єра проекту відбудеться 6 жовтня о 12.10.

 

За умовами програми, поки водій-ведучий везе пасажирів до пункту призначення, їм потрібно відповісти на низку загальноосвітніх запитань, якщо вони відповідають правильно - отримають грошовий приз, який залежить від складності та кількості запитань. За правилами, учасникам вікторини у таксі можна тричі помилитися, двічі скористатися підказками - «дзвінок другу» та «спитай у перехожих». Якщо пасажир помилиться більше трьох разів - йому доведеться вийти з автомобіля і шукати інший транспорт.

 

«У новому сезоні буде більше грошей - 50, 100 і 200 гривень за питання. Будуть додаткові правила, які дозволять або подвоїти приз, або просто отримати більше задоволення. Крім того, зйомки проводитимуться не лише в Києві, а ще й у Львові та Одесі», - прокоментував новий сезон програми пан Герман.

 

Нагадаємо, програму «Таксі» створено за форматом британського шоу Сash Cab, який був винайдений лондонським таксистом Адамом Вудом. Раніше шоу виходило в Україні на телеканалах «1+1» та Сiti. В Росії адаптоване шоу «Такси» виходило на каналі ТНТ в 2005-2010 роках.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6483
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду