detector.media
30.09.2013 17:02
Новий сезон розважального шоу «Таксі» виходитиме на ICTV
Новий сезон розважального шоу «Таксі» виходитиме на ICTV

Новий сезон інтелектуально-розважального шоу «Таксі» з ведучим Григорієм Германом виходитиме на  телеканалі ICTV. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Прем'єра проекту відбудеться 6 жовтня о 12.10.

 

За умовами програми, поки водій-ведучий везе пасажирів до пункту призначення, їм потрібно відповісти на низку загальноосвітніх запитань, якщо вони відповідають правильно - отримають грошовий приз, який залежить від складності та кількості запитань. За правилами, учасникам вікторини у таксі можна тричі помилитися, двічі скористатися підказками - «дзвінок другу» та «спитай у перехожих». Якщо пасажир помилиться більше трьох разів - йому доведеться вийти з автомобіля і шукати інший транспорт.

 

«У новому сезоні буде більше грошей - 50, 100 і 200 гривень за питання. Будуть додаткові правила, які дозволять або подвоїти приз, або просто отримати більше задоволення. Крім того, зйомки проводитимуться не лише в Києві, а ще й у Львові та Одесі», - прокоментував новий сезон програми пан Герман.

 

Нагадаємо, програму «Таксі» створено за форматом британського шоу Сash Cab, який був винайдений лондонським таксистом Адамом Вудом. Раніше шоу виходило в Україні на телеканалах «1+1» та Сiti. В Росії адаптоване шоу «Такси» виходило на каналі ТНТ в 2005-2010 роках.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY