«FM Галичина» та «РадіоМікс» приєдналися до дослідження радіослухання в містах-мільйонниках

«FM Галичина» та «РадіоМікс» приєдналися до дослідження радіослухання в містах-мільйонниках

26 Вересня 2013
6945
26 Вересня 2013
12:58

«FM Галичина» та «РадіоМікс» приєдналися до дослідження радіослухання в містах-мільйонниках

6945
Їхні показники стануть доступними із жовтня
«FM Галичина» та «РадіоМікс» приєдналися до дослідження радіослухання в містах-мільйонниках
«FM Галичина» та «РадіоМікс» приєдналися до дослідження радіослухання в містах-мільйонниках

Із жовтня 2013 року в даних дослідження радіослухання в містах-мільйонниках, яке проводить компанія GfK на замовлення індустріального об'єднання «Радіокомітет», з'являться дві нові регіональні радіостанції. У вересні цього року до дослідження приєднались перші регіональні гравці - радіостанція «РадіоМікс» із Дніпропетровська та регіональна радіомережа «FM Галичина» зі Львова, повідомляє прес-служба «Радіокомітету».

 

Регіональні станції розраховують, що дані дослідження допоможуть їм у роботі та підтвердять їхню успішність партнерам і клієнтам. «Сьогодні без документального підтвердження цього - нікуди. Вже стало правилом: "Якщо вас немає у рейтингу - вас не існує..."», - каже Дмитро Запащиков, директор радіостанції «РадіоМікс».

 

«Ми всі знаємо як легко маніпулювати такими словами: улюблене, найуспішніше, найпопулярніше. Проводячи це дослідження, ми хочемо представити документальні докази своїй аудиторії, клієнтам, нашим партнерам, що ми не просто добре стартували, а й активно та успішно розвиваємось», - пояснює Олександра Гнатик, директор ТРК «Галичина».

 

Нові учасники дослідження вважають, що документальне підтвердження їхніх позицій на ринку стане стимулом для подальшого росту та розвитку компаній, а в майбутньому, при долученні до дослідження й інших регіональних компаній, - і всього регіонального ринку в цілому.

 

«Радіокомітет» очікував на появу регіональних радіостанцій у дослідженні «Після того, як на початку цього року в дослідження увійшли BRG та "Радіо Ера", стало очевидним, що наше дослідження ринку в цілому отримало високу оцінку. А це - сигнал для найбільш прогресивних та активних регіональних гравців користуватися цим інструментом та вибудовувати спілкування з рекламодавцем максимально цивілізовано, використовуючи визнаний ринком інструмент», - говорить керівник «Радіокомітету», виконавчий директор НАМ Катерина М'ясникова.

 

Те, що в регіонах почали виділять кошти на дослідження, свідчить, що радіо все голосніше та впевненіше заявляє про себе як про впливового та серйозного гравця на ринку, вважає Євгенія Курмаз, маркетинг-директор «Радіогрупи УМХ», що є одним із засновників «Радіокомітету»: «Маркетингове дослідження - річ не з дешевих, і нам радісно, що все більше учасників розуміє, що без чіткого портрета споживача складно створювати продукт. А це означає, що сам продукт скоро вийде на ще вищий якісно рівень. Як результат - зростання аудиторії, підвищення продажів конкретної станції та рівня довіри до радіо в цілому».

 

Радіо Мікс (Radio Mix) - це перша Дніпропетровська недержавна музично-інформаційна радіостанція, котра розпочала своє мовлення в СХ-діапазоні 9 жовтня 1993 року. З вересня 1995 року - на частоті 107,3 ФМ, цілодобово. Музичний формат радіостанції - CHR/dance. В ефірі - сучасна поп-музика, вітчизняна та закордонна, новини Дніпропетровська та України - 12 разів на добу, ранкове шоу «Ранковий фреш», розважальні програми та передачі, музичні спецпроекти. Головна цільова аудиторія - чоловіки та жінки, 20-35 років.

 

Радіо «FM Галичина» розпочало мовлення в ефірі навесні 2010 року. На цей час радіомережа охоплює 14 частот у Львові, Тернополі, Луцьку, Львівській та Волинській областях. Цільова аудиторія - мешканці Західної України віком 30-55 років. Прогнозована сукупна цільова аудиторія радіомережі - понад 1 млн слухачів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6945
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду