detector.media
26.09.2013 12:58
«FM Галичина» та «РадіоМікс» приєдналися до дослідження радіослухання в містах-мільйонниках
«FM Галичина» та «РадіоМікс» приєдналися до дослідження радіослухання в містах-мільйонниках
Їхні показники стануть доступними із жовтня

Із жовтня 2013 року в даних дослідження радіослухання в містах-мільйонниках, яке проводить компанія GfK на замовлення індустріального об'єднання «Радіокомітет», з'являться дві нові регіональні радіостанції. У вересні цього року до дослідження приєднались перші регіональні гравці - радіостанція «РадіоМікс» із Дніпропетровська та регіональна радіомережа «FM Галичина» зі Львова, повідомляє прес-служба «Радіокомітету».

 

Регіональні станції розраховують, що дані дослідження допоможуть їм у роботі та підтвердять їхню успішність партнерам і клієнтам. «Сьогодні без документального підтвердження цього - нікуди. Вже стало правилом: "Якщо вас немає у рейтингу - вас не існує..."», - каже Дмитро Запащиков, директор радіостанції «РадіоМікс».

 

«Ми всі знаємо як легко маніпулювати такими словами: улюблене, найуспішніше, найпопулярніше. Проводячи це дослідження, ми хочемо представити документальні докази своїй аудиторії, клієнтам, нашим партнерам, що ми не просто добре стартували, а й активно та успішно розвиваємось», - пояснює Олександра Гнатик, директор ТРК «Галичина».

 

Нові учасники дослідження вважають, що документальне підтвердження їхніх позицій на ринку стане стимулом для подальшого росту та розвитку компаній, а в майбутньому, при долученні до дослідження й інших регіональних компаній, - і всього регіонального ринку в цілому.

 

«Радіокомітет» очікував на появу регіональних радіостанцій у дослідженні «Після того, як на початку цього року в дослідження увійшли BRG та "Радіо Ера", стало очевидним, що наше дослідження ринку в цілому отримало високу оцінку. А це - сигнал для найбільш прогресивних та активних регіональних гравців користуватися цим інструментом та вибудовувати спілкування з рекламодавцем максимально цивілізовано, використовуючи визнаний ринком інструмент», - говорить керівник «Радіокомітету», виконавчий директор НАМ Катерина М'ясникова.

 

Те, що в регіонах почали виділять кошти на дослідження, свідчить, що радіо все голосніше та впевненіше заявляє про себе як про впливового та серйозного гравця на ринку, вважає Євгенія Курмаз, маркетинг-директор «Радіогрупи УМХ», що є одним із засновників «Радіокомітету»: «Маркетингове дослідження - річ не з дешевих, і нам радісно, що все більше учасників розуміє, що без чіткого портрета споживача складно створювати продукт. А це означає, що сам продукт скоро вийде на ще вищий якісно рівень. Як результат - зростання аудиторії, підвищення продажів конкретної станції та рівня довіри до радіо в цілому».

 

Радіо Мікс (Radio Mix) - це перша Дніпропетровська недержавна музично-інформаційна радіостанція, котра розпочала своє мовлення в СХ-діапазоні 9 жовтня 1993 року. З вересня 1995 року - на частоті 107,3 ФМ, цілодобово. Музичний формат радіостанції - CHR/dance. В ефірі - сучасна поп-музика, вітчизняна та закордонна, новини Дніпропетровська та України - 12 разів на добу, ранкове шоу «Ранковий фреш», розважальні програми та передачі, музичні спецпроекти. Головна цільова аудиторія - чоловіки та жінки, 20-35 років.

 

Радіо «FM Галичина» розпочало мовлення в ефірі навесні 2010 року. На цей час радіомережа охоплює 14 частот у Львові, Тернополі, Луцьку, Львівській та Волинській областях. Цільова аудиторія - мешканці Західної України віком 30-55 років. Прогнозована сукупна цільова аудиторія радіомережі - понад 1 млн слухачів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY