НТН і К1 змінили редакційні ради і програмні концепції

НТН і К1 змінили редакційні ради і програмні концепції

17 Липня 2013
8047
17 Липня 2013
18:06

НТН і К1 змінили редакційні ради і програмні концепції

8047
НТН і К1 змінили редакційні ради і програмні концепції
НТН і К1 змінили редакційні ради і програмні концепції

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 17 липня переоформила ліцензії ТОВ «Телестудія "Служба інформації"» (телеканал НТН) і ТОВ «ТРО "Мульті медіа сервіс"» (телеканал К1) у зв'язку зі зміною керівних і наглядових органів і програмної концепції.

 

Генеральним директором НТН, як писала «Детектор медіа», замість Інни Філіппової став Олександр Мельничук. З редакційної ради вибули Інна Філіппова та Гліб Корнілов, натомість увійшли Олександр Журавський і Володимир Шегеда. Членами редакційної ради залишилися Олександр Мельничук і Сергій Мамаєв.

 

З програмної концепції були вилучені дитячі програми (30 хвилин на добу), оскільки, як нагадала представник каналу, НТН - детективно-чоловічий канал, і ставити в його ефір дитячі програми не зовсім доречно.

 

Також із концепції були вилучені культурно-мистецькі програми (2 години на добу). Натомість на 2 години зросла кількість фільмопоказу (до 12 годин 24 хвилин на добу) і на 30 хвилин - інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм (до 2,5 годин на добу).

 

У редакційній раді каналу К1 Максима Кривицького замінила Євгенія Годенкова. Членами редакційної ради залишилися Сергій Дем'янчук, Сергій Кизима, Юрій Семенець, Надія Гемай, Альона Лук'янчук.

 

У програмній концепції К1 скасовано поділ на будні і вихідні дні. З концепції зникли інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми (30 хвилин на добу), науково-просвітницьких програм поменшало до 30 хвилин на добу, розважально-музичних - побільшало до 7,5 годин на добу, фільмопоказу поменшало до 10 годин на добу, залишилося 30 хвилин на добу дитячих програм.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8047
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду