Олександр Янукович спростував інформацію щодо придбання UMH group

Олександр Янукович спростував інформацію щодо придбання UMH group

18 Червня 2013
6787
18 Червня 2013
11:35

Олександр Янукович спростував інформацію щодо придбання UMH group

6787
Олександр Янукович спростував інформацію щодо придбання UMH group
Олександр Янукович спростував інформацію щодо придбання UMH group

Прес-служба Акціонера групи «МАКО» Олександра Януковича офіційно заявила, що у нього немає «ніяких планів щодо придбання медіа активів UMH Group». Про це пише «Українська правда» з посиланням на повідомлення пресс-служби.

 

«У зв'язку з появою у ряді ЗМІ інформації про інтерес Олександра Януковича до придбання медіа-холдингу UMH Group офіційно заявляємо, що ця інформація не відповідає дійсності», - йдеться в повідомленні.

 

У прес-службі також заявили, що «на даний момент у Акціонера групи "МАКО" немає ніяких планів з придбання медіа активів», і що переговори на дану тему не ведуться.

 

14 червня «Україна кримінальна» повідомила, що 13 червня Сергій Курченко купив 100% медіагрупи UMH Group («Український медіа холдинг»): «Як стало відомо, вчора була закінчена операція з купівлі 100% медіа-групи "Український медіа холдинг". Сторони підписали договір купівлі-продажу та здійснили оплату. Новим 100% власником став молодий олігарх Курченко Сергій».

 

«Детектор медіа» звернулась за коментарем до UMH group, але в медіагрупі від коментарю наразі відмовились.

 

Як писала «Детектор медіа», 17 червня компанія UMH group продала проект «Фокус», у який входять журнали «Фокус», «Фокус. Красивая страна», сайт focus.ua, українській групі Vertex United. Другий акціонер, Геннадій Боголюбов, також повністю продав свої акції в проекті «Фокус». Про це офіційно повідомила UMH group.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6787
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду