Ігор Гужва хоче запустити радіостанцію

Ігор Гужва хоче запустити радіостанцію

17 Червня 2013
10498
17 Червня 2013
09:30

Ігор Гужва хоче запустити радіостанцію

10498
Ігор Гужва хоче запустити радіостанцію
Ігор Гужва хоче запустити радіостанцію

Компанія «Мультимедіа-інвест груп» Ігоря Гужви готується до купівлі активів на ринку радіо. Про це пише газета «Коммерсантъ-Украина».

 

«Ми вивчаємо питання створення радіо, можливо, новини з цього приводу будуть у найближчому майбутньому», - сказав пан Гужва виданню.

 

За інформацією газети, радіостанція розмовного формату «Вести FM» має вийти в ефір уже в листопаді цього року. Займатися її розвитком будуть відомі російські радіоменеджери.

 

Нагадаємо, нещодавно Ігор Гужва заявив про купівлю супутникового ділового телеканалу UBR і переформатування його на новинний канал «Вести TV».

 

Компанія «Мультимедіа-інвест груп» є власником ТОВ «Вести мас-медіа», яке з 14 травня видає щоденну газету «Вести». Власником та керівником «Мультимедіа-інвест груп» є Ігор Гужва.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Kommersant.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10498
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду