На «Інтері» готується реаліті-шоу Юрія Кота «Все для мами»

На «Інтері» готується реаліті-шоу Юрія Кота «Все для мами»

10 Травня 2013
7498
10 Травня 2013
13:50

На «Інтері» готується реаліті-шоу Юрія Кота «Все для мами»

7498
На «Інтері» готується реаліті-шоу Юрія Кота «Все для мами»
На «Інтері» готується реаліті-шоу Юрія Кота «Все для мами»

Телеканал «Інтер» запускає новий проект Юрія Кота «Все для мами». Про це повідомляє «Дуся».

 

Як розказав Юрій Кот у коментарі «Детектор медіа», програма стартує 25 травня у ранковому ефірі і виходитиме щотижня по суботах. Наразі тривають зйомки програми.

 

«Все для мами» - оригінальна розробка каналу, реаліті-шоу, у якому будуть здійснюватись мрії мам. За словами пана Кота, проект розрахований на  жіночу аудиторію віком понад 30 років.

 

«Усі мами про щось мріють, але часто, коли з'являються діти, вони віддають їм увесь свій час і забувають про свої мрії. Десь на днях знімається утілення мрії мами Саши та Васі Бондарчуків (Олександр Бондарчук - ведучий на НТН - ТК), яка ніколи не бачила моря. Тому хлопці дарують їй море. Вони заманили її  під приводом відрядження з роботи, і вона вже побувала у дельфінарії, і має відвідати зоопарк. Хлопці власноруч навіть зробили для своєї мами пам'ятник і презентують його зі словами "Мама ніколи не була на морі, але тепер частинка тебе завжди буде тут".  Десь у цей момент якраз йдуть зйомки», - зазначив Юрій Кот.

 

Ще одна з героїнь проекту дарує мамі райдугу (перефарбовує квартиру у райдужні кольори і створює атмосферу для нового райдужного життя), тому що вона мріяла, що у її житті скінчиться темна смуга. В  іншому епізоді прийомні діти влаштували для своєї мами баскетбольне шоу та подарували пральну машину, щоб вона пишалась ними та не мучилась з пранням одягу. Буде у шоу й епізод, де мама мріє видати книжку власної поезії.

 

Участь у проекті беруть і відомі, і непублічні люди. За словами Юрія Кота,  найголовніше було знайти цікаву  історію та людей, які дійсно люблять своїх мам і хотіли б зробити для неї усе. Також творці проекту на кастингах стежили за тим, щоб туди не потрапляли люди, які б хотіли лише попіаритись.

 

Нагадаємо, раніше Юрій Кот вів на телеканалі «Інтер» проект «Все для тебе», а також був бренд-войсом каналу,  однак був звільнений  у травні 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7498
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду