Канал «Україна» отримав міжнародну нагороду за кращий бренд-дизайн каналу

22 Квітня 2013
6748
22 Квітня 2013
15:09

Канал «Україна» отримав міжнародну нагороду за кращий бренд-дизайн каналу

6748
Канал «Україна» отримав міжнародну нагороду за кращий бренд-дизайн каналу

Телеканал «Україна» став лауреатом міжнародної премії International Awards of Broadcast Design BASSAWARDS, отримавши «срібло» у категорії «Кращий бренд-дизайн телеканалу» за анімовані промо-ролики «Сімейство Сніговичків». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За нагороди BassAwards в номінації «Кращий бренд-дизайн каналу» (Best Channel Branding Design) разом із проектом телеканалу «Україна» також боролися: DMAX (Італія), Fuse rebrend 2012 (США), Kiss TV (Великобританія) та BBC Entertainment India (Індія).

 

Ролики, які розповідають про родину сніговичків, виходили в ефірі каналу два сезони поспіль. Як повідомляє прес-служба, оновлена серія роликів розповідала про кругосвітні новорічні подорожі сніговичків. «Напередодні 2013 року креативна команда проекту вирішила створити продовження історій про цих мультиплікаційних персонажів: сніговик-тато, сніговик-мама і двоє їхніх дітей-сніговичків, разом із цуценям, відправилися в турне по країнах світу. Вони познайомилися з різноманітними місцевими традиціями святкування Нового року, набралися вражень, але зрозуміли, що найкраще відзначати це свято вдома, в Україні», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Концепція та сценарії до роликів про Сімейство Сніговичків були створені творчою групою телеканалу «Україна»: автор ідеї - Роман Шома, креативний продюсер  - Світлана Бережна, виконавчий продюсер - Світлана Вишневська.

 

Виробляла ролики для каналу «Україна» студія візуальних ефектів і анімації TerminalFX, арт-директор  - Олександр Корєшков, VFX supervisor  - Роман Базюченко.


«Цей проект зроблений з любов'ю. Тому нам дуже приємно, що цей добрий, душевний проект отримав міжнародне визнання», - сказала Світлана Бережна, керівник відділу анонсування та оформлення ефіру каналу «Україна».

 

BassAwards - спеціалізований міжнародний конкурс, який визначає і відзначає кращі світові досягнення у сфері візуального дизайну. Згідно концепції конкурсу, візуальний дизайн стає все більш важливою конкурентною перевагою у телевізійній галузі, передає ідеї і філософію телевізійних продуктів, сприяє додатковому залученню глядачів. Нинішнє «срібло» премії BassAwards 2013 - вже не перша нагорода телеканалу «Україна», отримана за візуальний дизайн. Раніше графічне оформлення програм каналу було відзначено нагородами конкурсів PromaxBDA World Gold Marketing, Promotion & Design Awards.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6748
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду