detector.media
22.04.2013 15:09
Канал «Україна» отримав міжнародну нагороду за кращий бренд-дизайн каналу
Канал «Україна» отримав міжнародну нагороду за кращий бренд-дизайн каналу

Телеканал «Україна» став лауреатом міжнародної премії International Awards of Broadcast Design BASSAWARDS, отримавши «срібло» у категорії «Кращий бренд-дизайн телеканалу» за анімовані промо-ролики «Сімейство Сніговичків». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За нагороди BassAwards в номінації «Кращий бренд-дизайн каналу» (Best Channel Branding Design) разом із проектом телеканалу «Україна» також боролися: DMAX (Італія), Fuse rebrend 2012 (США), Kiss TV (Великобританія) та BBC Entertainment India (Індія).

 

Ролики, які розповідають про родину сніговичків, виходили в ефірі каналу два сезони поспіль. Як повідомляє прес-служба, оновлена серія роликів розповідала про кругосвітні новорічні подорожі сніговичків. «Напередодні 2013 року креативна команда проекту вирішила створити продовження історій про цих мультиплікаційних персонажів: сніговик-тато, сніговик-мама і двоє їхніх дітей-сніговичків, разом із цуценям, відправилися в турне по країнах світу. Вони познайомилися з різноманітними місцевими традиціями святкування Нового року, набралися вражень, але зрозуміли, що найкраще відзначати це свято вдома, в Україні», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Концепція та сценарії до роликів про Сімейство Сніговичків були створені творчою групою телеканалу «Україна»: автор ідеї - Роман Шома, креативний продюсер  - Світлана Бережна, виконавчий продюсер - Світлана Вишневська.

 

Виробляла ролики для каналу «Україна» студія візуальних ефектів і анімації TerminalFX, арт-директор  - Олександр Корєшков, VFX supervisor  - Роман Базюченко.


«Цей проект зроблений з любов'ю. Тому нам дуже приємно, що цей добрий, душевний проект отримав міжнародне визнання», - сказала Світлана Бережна, керівник відділу анонсування та оформлення ефіру каналу «Україна».

 

BassAwards - спеціалізований міжнародний конкурс, який визначає і відзначає кращі світові досягнення у сфері візуального дизайну. Згідно концепції конкурсу, візуальний дизайн стає все більш важливою конкурентною перевагою у телевізійній галузі, передає ідеї і філософію телевізійних продуктів, сприяє додатковому залученню глядачів. Нинішнє «срібло» премії BassAwards 2013 - вже не перша нагорода телеканалу «Україна», отримана за візуальний дизайн. Раніше графічне оформлення програм каналу було відзначено нагородами конкурсів PromaxBDA World Gold Marketing, Promotion & Design Awards.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY