Стали відомі імена тренерів шоу «Битва хорів» на «1+1»

12 Квітня 2013
8116
12 Квітня 2013
16:55

Стали відомі імена тренерів шоу «Битва хорів» на «1+1»

8116
Стали відомі імена тренерів шоу «Битва хорів» на «1+1»

Тренерами восьми хорових колективів та членами журі нового проекту  «Битва хорів» на телеканалі «1+1» стали  Ніна Матвієнко, Алессандро Сафіна, Ніно Катамадзе та Олег Скрипка. Про це у своєму інтерв'ю «Сніданку з 1+1» повідомила член журі «Битви хорів» Ніна Матвієнко. 

 

Пані Матвієнко також повідомила, що це ще неповний список тренерів та журі шоу, адже команда ще формується.

 

«Одним із членів журі буде продюсер, ім'я якого відоме у всьому світі. Ще один - це відомий диригент.  Тренерами шоу стануть Ніно Катамадзе, Алессандро Сафіна та  Олег Скрипка. Поки це всі, кого ми можемо назвати. Це буде дуже цікавий і нестандартний тренерський склад. Всього у шоу будуть задіяні 8 тренерів та 3 члена журі», - розповідає в  інтерв'ю Ніна Матвієнко.

 

Нагадаємо, «Битва хорів» - українська версія мега-популярного формату Clash of the Choirs, який дебютував на каналі NBC в 2007 році і надихнув американців на створення культового телевізійного серіалу «Glee». На сьогоднішній день формат адаптований у 15 країнах світу, серед яких Франція, Великобританія, Польща, Данія, Швеція.

 

Для каналу «1+1» шоу виробляє компанія Sister's Production. Креативний продюсер шоу - Володимир Завадюк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8116
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду