Олександр Дубінський вестиме програму на каналі «Наш» (ДОПОВНЕНО)

Олександр Дубінський вестиме програму на каналі «Наш» (ДОПОВНЕНО)

23 Червня 2020
4925
23 Червня 2020
12:18

Олександр Дубінський вестиме програму на каналі «Наш» (ДОПОВНЕНО)

4925
Народний депутат від «Слуги народу», блогер і колишній ведучий «1+1» Олександр Дубінський вестиме програму на телеканалі «Наш».
Олександр Дубінський вестиме програму на каналі «Наш» (ДОПОВНЕНО)
Олександр Дубінський вестиме програму на каналі «Наш» (ДОПОВНЕНО)

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив генеральний продюсер каналу «Наш» Євген Дудник.

Новий проєкт вийде в ефір «у найближчі тижні». За словами пана Дудника, Олександр Дубінський буде лише однією з «цікавих особистостей», задіяних у форматі.  Імена інших спікерів канал поки що не розголошує. Робоча назва проєкту – «Підсумовує…».

«Це буде цикл програм. У них підсумки дня підводитимуть цікаві спікери та ньюзмейкери. Вони оцінюватимуть події дня в соцмережах. Також буде 20-30 новинних заголовків з українських та світових видань, які спікери коментуватимуть та висловлюватимуть свою думку», - розказав генеральний продюсер.

Євген Мураєв, якого канал «Наш» називає «представником власника» (юридично власниками ТОВ «Наш 365» є кілька співробітників каналу), зазначив, що канал відкритий для всіх політичних сил: «Я вважаю, що будь-який телеканал має транслювати усі думки. Зараз готується низка форматів. Один з них може вести Олександр. Як я розумію, це буде суб’єктивний формат».

На запитання про причини запрошення ведучим на канал Олександра Дубінського, який відстоює інтереси Ігоря Коломойського, та чи означає це про можливі домовленості з Коломойським і можливий його вплив на канал, Євген Мураєв відповів: «Він (Олександр Дубінський – ДМ) народний депутат від «Слуги народу», й один з найбільш яскравих. Я б це брав за основу, а не щось інше. У нас немає жодної політичної партії в парламенті, за якою б хтось не стояв. Тому всі є представниками різних фінансово-промислових груп. Олександр - медійний. Він генерує контент, який сприймають телеглядачі та глядачі платформ. Думаю, що саме цим зумовлене рішення генпродюсера. Тут немає жодних політичних сил. Це про телевізор та контент».

Нагадаємо, Олександр Дубінський очолив осередок «Слуги народу» у Київській області. Нещодавно він також оголосив про участь у праймеріз на кандидата в мери Києва.

Наразі він також є заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, заступником члена Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї ЄС — Східні сусіди.

До обрання народним депутатом Олександр Дубінський працював у медіа. У 2010 році став креативним продюсером департаменту журналістських розслідувань телеканалу «1+1», а у 2014 — ведучим програми «Гроші». У 2009 році очолював редакцію тижневика Kyiv Weekly. З 2004 по 2009 рік працював у газеті «Экономические известия».

Він також є активним блогером, має власний сайт «пліток» Dubinsky.pro, телеграм-канал, сторінку у фейсбуку.

Детальніше про те, хто такий Олександр Дубінський, - у досьє «Детектора медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4925
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бывалый
1395 дн. тому
Подался на канал друзей путлера?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду