Triolan додає в свої пакети чотири платні канали, які дистрибутує «1+1 медіа»

Triolan додає в свої пакети чотири платні канали, які дистрибутує «1+1 медіа»

31 Січня 2018
3278
31 Січня 2018
17:23

Triolan додає в свої пакети чотири платні канали, які дистрибутує «1+1 медіа»

3278
Провайдер Triolan розширює для глядача кількість тематичних каналів у своїй пропозиції і включає до переліку чотири платні канали вітчизняного виробництва з преміальним контентом із дистрибуційного портфоліо «1+1 медіа». Це канали, дистрибутором яких є «1+1 медіа», але ці канали не входять до холдингу «1+1 медіа».
Triolan додає в свої пакети чотири платні канали, які дистрибутує «1+1 медіа»
Triolan додає в свої пакети чотири платні канали, які дистрибутує «1+1 медіа»

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

З лютого всі пакети провайдера поповняться гумористично-розважальним каналом Kvartal TV, орієнтованим на чоловічу аудиторію каналом «Болт», фільмово-серіальними каналом для всієї сім’ї Star Family, кіноканалом Star Cinema та будуть доступні у всіх містах присутності компанії Triolan.

«Як наслідок індустріальних ініціатив на ринку, з 2018 року провайдери були змушені підняти розмір щомісячної абонплати для своїх клієнтів. Для нас принципово важливо, щоб зростання ціни було виправдано тим переліком ТВ-послуг, які надаються, та тим контентом, доступ до якого отримує наш абонент», − відзначає Максим Кравчук, керівник напрямку телебачення компанії Triolan.

«Попит на український преміальний контент зростає, тому сьогодні задовольнити його глядач зможе завдяки доступу до вітчизняних платних премільних каналів. Дане посилення провайдером ТВ-пакету − важливий крок в напрямку збільшення асортименту якісного продукту для своїх абонентів та розвитку українського платного телебачення в цілому. Ми намагаємося спільно з провайдерами зламати стереотип, що українські нішові тематичні канали не можуть бути популярними та затребуваними», − коментує Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа».

Розширення пакету також позначиться на підтримці виробників національного відеоконтенту, результат роботи яких, до того ж, сьогодні виконує важливу соціальну функцію, стаючи альтернативою російському та закордонному продукту.

Нагадаємо, група «1+1 медіа» розпочала співпрацю з міжнародними OTТ-сервісами – українським Megogo та російським ivi. У найближчих планах – співпраця з канадською ОТТ-платформою Bell та американським ОТТ-сервісом Amazon Prime Video.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3278
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду