«1+1 медіа» продаватиме інтернет-рекламу через власний сейлз-хаус

«1+1 медіа» продаватиме інтернет-рекламу через власний сейлз-хаус

24 Січня 2018
2964
24 Січня 2018
16:52

«1+1 медіа» продаватиме інтернет-рекламу через власний сейлз-хаус

2964
З 1 лютого продаж медійної реклами та спецпроектів на всіх онлайн-майданчиках медіагрупи проходитиме через власний сейлз-хаус 1+1 Digital Sales, а також партнерів-селерів на основі аукціону.
«1+1 медіа» продаватиме інтернет-рекламу через власний сейлз-хаус
«1+1 медіа» продаватиме інтернет-рекламу через власний сейлз-хаус

Про це повідомляє прес-служба групи «1+1».

«Минулого року знадобилося серйозне перезавантаження наших digital-продажів, тому на той момент, можна сказати, що ми віддали продаж власного рекламного інвентарю на аутсорсинг. За минулий рік ми створили команду, перебудували процеси, а головне – сформували нове бачення. Тепер команда 1+1 Digital Sales готова до самостійної роботи на ринку медійної інтернет-реклами», – повідомила директор діджитал-напрямку «1+1 медіа» Анна Ткаченко.

Група «1+1 медіа» скасувала ексклюзивні права на продаж власного рекламного інвентарю, які минулого року належали рекламній мережі Admixer.

«Минулого року ексклюзивним продавцем інтернет-реклами на ресурсах 1+1 медіа була рекламна мережа Admixer, оскільки наш власний відділ digital-продажів був на стадії перезавантаження. За минулий рік ми створили департамент 1+1 Digital Sales і перевірили низку гіпотез, після чого вирішили стати єдиним вікном для комунікації з рекламними агентствами та клієнтами. Ми продовжити співпрацювати з Admixer, але на умовах ринкової конкуренції, як з іншими рекламними мережами і сейлз-хаусами», - розповіла в коментарі «Детектору медіа» Анна Ткаченко.

Крім того, прес-служба повідомляє, що «1+1 медіа» використовуватиме комплексну платформу для показу оголошень DFP (Google Doubleclick for Publisher). Таким чином група переходить на міжнародні стандарти звітності, гнучкості налаштувань та показу інтернет-реклами. Крім того, платформа Google передбачає прозору звітність та оцінку ефективності при плануванні рекламних кампаній.

У вересні 2017 року департамент 1+1 Digital Sales очолив Дмитро Панасюк, в обов'язки якого увійшли продаж медійної реклами на онлайн-майданчиках групи та розвиток нативних спецпроектів.

Нагадаємо, що сьогодні «1+1 медіа» об'єднує 11 онлайн-ресурсів: 1plus1.ua, 2plus2.ua, tsn.ua, unian.net, 1plus1.video, tet.tv, glavred.info, telekritika.ua, plus-plus.tv, footballhub.com.ua, biguditv.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2964
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду