Компанія razom communications відкриває цифровий підрозділ

Компанія razom communications відкриває цифровий підрозділ

24 Січня 2018
3282
24 Січня 2018
13:36

Компанія razom communications відкриває цифровий підрозділ

3282
Україно-британська комунікаційна компанія razom communications оголосила про відкриття нового підрозділу razom digital
Компанія razom communications відкриває цифровий підрозділ
Компанія razom communications відкриває цифровий підрозділ

Про це йдеться в релізі комунікаційної компанії.

За повідомленням прес-служби, razom digital об’єднує всі цифрові експертизи холдингу, включаючи стратегію та креатив, консолідує процес закупівель і запроваджує єдиний стандарт реалізації діджитал-проектів.

«Наразі ми посилюємо нашу діджитальну команду агенцій новим підрозділом. Це дозволить приносити більшу цінність нашим клієнтам і розвивати нові цифрові продукти й послуги», – прокоментувала СЕО razom communications Дарія Кабанова

За повідомленням прес-служби компанії, підрозділ займатиметься наданням клієнтам холдингу та новому бізнесу таких послуг: цифрове виробництво, контент-маркетинг, медіа-планування, РРС, SMM, розробка крос-платформ і нестандартних проектів, а також менш звичні для українського ринку послуги: економетричне моделювання, виділення поведінкових сегментів, big data, цифровий консалтинг.

Наразі підрозділ razom digital очолює Chief Digital Officer групи Міла Крутченко, за напрям закупівель відповідає Chief Digital Buyer Аліна Руль, а за підготовку стратегій Digital Strategist Катерина Денисова.

«Наш підрозділ об’єднує експертизу медійних і креативних агенцій групи та пропонує комплексний підхід 360° для наших клієнтів: від стратегії та креативу до розробки сайтів і технологічних рішень», – прокоментувала пані Крутченко.

Нагадаємо, під час презентації razom communications пані Кабанова розказала про створення діджитал-хабу, а згодом в інтерв’ю «Детектору медіа» розказала про плани щодо цього направлення.

Ми запускаємо хаб, але це не означає, що в кожному агентстві не буде діджитал-експертизи. Основне завдання хаба – інтегрувати команди, забезпечувати постійний і своєчасний обмін інформацією та досвідом, драйв розвиток напрямку. Це дуже допомагає бути більш гнучкими, оперативно реагувати на нові можливості і відповідати світовим тенденціям, – розповіла вона. – Ми можемо не обмежувати себе українським ринком, а виходити на інші – як роблять наші колеги з інших комунікаційних сфер».

 

На фото - Міла Крутченко

Фото: прес-служба razom communications

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3282
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду