Михайло Бродський запускає супутниковий телеканал

Михайло Бродський запускає супутниковий телеканал

13 Липня 2017
3594
13 Липня 2017
18:55

Михайло Бродський запускає супутниковий телеканал

3594
Інтернет-телеканал «Обоз TV», що належить родині політика і бізнесмена Михайла Бродського, хоче отримати ліцензію на супутникове мовлення. Про це стало відомо на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 13 липня.
Михайло Бродський запускає супутниковий телеканал
Михайло Бродський запускає супутниковий телеканал

До Нацради звернулося ТОВ «Золота середина» із заявою про видачу ліцензії на супутникове мовлення з логотипом «Обоз TV». Кінцеві бенефіціари телеканалу – члени родини Михайла Бродського: дружина Світлана Бродська, сини Ростислав Бродський і Юрій Бродський.

Телеканал планує мовити цілодобово із супутника Amos-7. За словами представниці каналу, «Обоз TV» буде показувати політично-просвітницькі передачі власного виробництва. Заявлений у ліцензій обсяг власного продукту – 18 годин на добу.

Нацрада перенесла розгляд заяви про видачу ліцензії, тому що «Обоз TV» не підготував презентації. Представниця компанії не заперечувала та пообіцяла прийти наступного разу з презентацією.

ТОВ «Золота середина» - це юридична особа інтернет-порталу «Обозреватель», на яку зареєстроване доменне ім’я obozrevatel.com. Керівником компанії є Михайло Кривда – він же вказаний генеральним директором порталу «Обозреватель».

Розмір статутного фонду компанії – понад 6 млн грн. Власники: Юрій Бродський (20,2%), Ростислав Бродський (10,1%) і ТОВ «Денді юа» (69,7%), яке належить Світлані, Юрію та Ростиславу Бродським.

«Обоз TV» починався як відеорозділ порталу «Обозреватель». З 2013 року інтернет-канал «Обоз TV» працює на відеосервісі YouTube.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3594
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду