«Тріолан» вимкнув «Інтер»

«Тріолан» вимкнув «Інтер»

27 Червня 2017
4103
27 Червня 2017
01:43

«Тріолан» вимкнув «Інтер»

4103
Провайдер «Тріолан» тимчасово припинив показувати в своїй мережі телеканал «Інтер». Він пояснює це тим, що договір між ним і «Інтером» втратив силу. Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці компанії в Facebook.
«Тріолан» вимкнув «Інтер»
«Тріолан» вимкнув «Інтер»

«В силу різних обставин наш договір з Інтером” втратив свою силу. Ми знаходимося в стадії переговорів щодо укладення нового договору. Однак через різні причини переговори носять складний характер. У будь-якому випадку ми очікуємо завершення цього процесу до 1 липня 2017 року. Якщо ми укладемо договір, то 1 липня ми відновимо мовлення “Інтера”. Якщо не укладемо, то ми з вашою допомогою вибиратимемо – відповідно знизити абонентську плату (попередньо до 12 гривень) або замінити телеканали групи “Інтер” іншими каналами», - йдеться в зверненні «Тріолана» адресованому абонентам.

Нагадаємо, 1 січня 2017 року набув чинності закон про зміну складу універсальної програмної послуги (УПП). Згідно з ним, до складу УПП увійшли телерадіопрограми ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» (нині в процесі створення), парламентського телеканалу «Рада», а також місцеві та регіональні ефірні аналогові й цифрові телеканали, що мовлять у межах не більш як однієї області та не здійснюють ретрансляції програм інших мовників і не володіють іншими ліцензіями на ефірне мовлення в інших областях. Натомість загальнонаціональні комерційні телеканали вилучені зі складу УПП та перейшли до договірних відносин з провайдерами.

У грудні 2016 року медіагрупи називали таку вартість свого контенту для мереж платного ТБ на 2017 рік: «1+1 медіа» і StarLightMedia – по 75 коп. з абонента за пакет усіх каналів групи (по 6 каналів у кожної); «Медіа Група Україна» – 45 коп. з абонента за пакет усіх каналів групи (3 канали); Inter Media Group – 3 грн з абонента за пакет усіх каналів групи (9 каналів), 5 канал – 0,1 грн. з абонента. Також у медіагруп були певні умови щодо ретрансляції їхніх каналів: продаж усіх каналів одним пакетом, а не поштучно, обов’язкове потрапляння в соціальний пакет тощо.

11 січня провайдер кабельного телебачення «Ланет» вимкнув телеканали Inter Media Group зі своїх мереж у Києві, Івано-Франківську та Калуші. Але за кілька місяців їх повернув.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4103
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Нахуйм кацапський Інтер
2488 дн. тому
Ann 10:31 / 27 Червня 2017 Ольгінські тролі Негодують,топають ножками. Цей кацапський канал не дарма палили,там крім совдепівських фільмів і путінських новин нічого не показують.Це гівно ще б на Волі прикрили і було б чудово.Канал для старих маразматиків.
Ann
2488 дн. тому
Негодую по поводу отсутствия трансляции ИНТЕРа,руководство Триолана не понимает,что просто потеряет абонентов,лично я 95% времени,которое могу выделить на просмотр телевизора-смотрю ИНТЕР. И,пожалуйста,не лищайте меня этого удовольствия, в противном случае -просто перейду к другому провайдеру.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду