detector.media
27.06.2017 01:43
«Тріолан» вимкнув «Інтер»
«Тріолан» вимкнув «Інтер»
Провайдер «Тріолан» тимчасово припинив показувати в своїй мережі телеканал «Інтер». Він пояснює це тим, що договір між ним і «Інтером» втратив силу. Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці компанії в Facebook.

«В силу різних обставин наш договір з Інтером” втратив свою силу. Ми знаходимося в стадії переговорів щодо укладення нового договору. Однак через різні причини переговори носять складний характер. У будь-якому випадку ми очікуємо завершення цього процесу до 1 липня 2017 року. Якщо ми укладемо договір, то 1 липня ми відновимо мовлення “Інтера”. Якщо не укладемо, то ми з вашою допомогою вибиратимемо – відповідно знизити абонентську плату (попередньо до 12 гривень) або замінити телеканали групи “Інтер” іншими каналами», - йдеться в зверненні «Тріолана» адресованому абонентам.

Нагадаємо, 1 січня 2017 року набув чинності закон про зміну складу універсальної програмної послуги (УПП). Згідно з ним, до складу УПП увійшли телерадіопрограми ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» (нині в процесі створення), парламентського телеканалу «Рада», а також місцеві та регіональні ефірні аналогові й цифрові телеканали, що мовлять у межах не більш як однієї області та не здійснюють ретрансляції програм інших мовників і не володіють іншими ліцензіями на ефірне мовлення в інших областях. Натомість загальнонаціональні комерційні телеканали вилучені зі складу УПП та перейшли до договірних відносин з провайдерами.

У грудні 2016 року медіагрупи називали таку вартість свого контенту для мереж платного ТБ на 2017 рік: «1+1 медіа» і StarLightMedia – по 75 коп. з абонента за пакет усіх каналів групи (по 6 каналів у кожної); «Медіа Група Україна» – 45 коп. з абонента за пакет усіх каналів групи (3 канали); Inter Media Group – 3 грн з абонента за пакет усіх каналів групи (9 каналів), 5 канал – 0,1 грн. з абонента. Також у медіагруп були певні умови щодо ретрансляції їхніх каналів: продаж усіх каналів одним пакетом, а не поштучно, обов’язкове потрапляння в соціальний пакет тощо.

11 січня провайдер кабельного телебачення «Ланет» вимкнув телеканали Inter Media Group зі своїх мереж у Києві, Івано-Франківську та Калуші. Але за кілька місяців їх повернув.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY