«Воля» запровадила програму лояльності для абонентів

«Воля» запровадила програму лояльності для абонентів

7 Грудня 2016
1427
7 Грудня 2016
16:06

«Воля» запровадила програму лояльності для абонентів

1427
Сьогодні, 7 грудня, компанія «Воля» оголосила про запуск програми лояльності для своїх абонентів «Мої бонуси»
«Воля» запровадила програму лояльності для абонентів
«Воля» запровадила програму лояльності для абонентів

Програма лояльності включає 12 опцій: абоненти отримуватимуть бонуси за реєстрацію на сайті, оновлення актуальних контактів у власному кабінеті, участь в опитуваннях, замовлення додаткових послуг, своєчасну сплату рахунків, відмову від паперових квитанцій тощо.

Аби почати отримувати бонуси, достатньо бути абонентом компанії та зареєструватися на сайті. Термін життя бонусів – два роки. Їх можна витратити в будь-який час на оновлення пакету послуг, яким користується клієнт, або купівлю нових послуг і сервісів.

Керівниця відділу онлайн-самообслуговування і лояльності компанії «Воля» Катерина Гамова розповіла, що робота над розробкою програми тривала менше одного року.

Вона також зазначила, що в результаті введення бонусної програми лояльності компанія очікує приріст понад 40% абонентів до 2018 року. 

У листопаді пілот програми лояльності «Мої бонуси» було запущено в трьох містах України – Полтаві, Дніпрі та Львові. Там кількість абонентів, що користуються новою послугою, налічує дві тисячі осіб. 

Нагадаємо, 7 грудня генеральний директор «Волі» Джордж Жембері розказав «Детектор медіа», що провайдер досі не отримав пропозицій конкретних угод від медіагруп, як того потребує нещодавно ухвалений закон про зміну складу УПП.

Цей закон Верховна Рада ухвалила 6 жовтня, а 3 листопада його підписав Президент України Петро Порошенко. Згідно з новим законодавством, до складу універсальної програмної послуги входять телерадіопрограми ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» (нині в процесі створення), парламентського телеканалу «Рада», а також місцеві та регіональні ефірні аналогові й цифрові телеканали, що мовлять у межах не більш як однієї області та не здійснюють ретрансляції програм інших мовників і не володіють іншими ліцензіями на ефірне мовлення в інших областях. Натомість загальнонаціональні комерційні телеканали будуть вилучені зі складу УПП та перейдуть до договірних відносин з провайдерами. Закон набере чинності з 1 січня 2017 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1427
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду