Нацрада оголосила конкурс на 12 радіочастот

Нацрада оголосила конкурс на 12 радіочастот

17 Жовтня 2016
1679
17 Жовтня 2016
18:41

Нацрада оголосила конкурс на 12 радіочастот

1679
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила конкурс на 12 вільних радіочастот у семи областях України.
Нацрада оголосила конкурс на 12 радіочастот
Нацрада оголосила конкурс на 12 радіочастот

Оголошення про конкурс опубліковано 11 жовтня в газеті «Голос України» № 193 (6447). Рішення оголосити конкурс регулятор ухвалив на засіданні 5 жовтня.

На конкурс виставлені 4 ФМ-частоти у Чонгарі Херсонської області, дві ФМ-частоти в Донецькій області (Костянтинівка і Сартана), по одній ФМ-частоті Дніпропетровській (Орли), Київській (Біла Церква), Львівській (Коростів Сколівського району), Хмельницької (Славута) та Чернігівської (Козелець) областей, а також одна частота УКХ-діапазону в місті Києві. Граничний обсяг мовлення на всіх радіоканалах – 24 години на добу.

Конкурсні умови для загальнонаціональної категорії мовлення включають обов’язкове розміщення соціально важливих програм і забезпечення цілісності мережі мовлення і програмного наповнення, для регіональної та місцевої категорій мовлення – розміщення інформаційних програм з регіональною та місцевою тематикою та дозвіл ретрансляції виключно програм суспільного мовлення.

Заяви на участь у конкурсі приймаються з 10 листопада до 9 грудня (до 17:00) за адресою: вул. Прорізна, 2, м. Київ,  тел. 234-97-13.

Підсумки конкурсу Нацрада має підбити до 7 лютого 2017 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1679
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду