detector.media
17.10.2016 18:41
Нацрада оголосила конкурс на 12 радіочастот
Нацрада оголосила конкурс на 12 радіочастот
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила конкурс на 12 вільних радіочастот у семи областях України.

Оголошення про конкурс опубліковано 11 жовтня в газеті «Голос України» № 193 (6447). Рішення оголосити конкурс регулятор ухвалив на засіданні 5 жовтня.

На конкурс виставлені 4 ФМ-частоти у Чонгарі Херсонської області, дві ФМ-частоти в Донецькій області (Костянтинівка і Сартана), по одній ФМ-частоті Дніпропетровській (Орли), Київській (Біла Церква), Львівській (Коростів Сколівського району), Хмельницької (Славута) та Чернігівської (Козелець) областей, а також одна частота УКХ-діапазону в місті Києві. Граничний обсяг мовлення на всіх радіоканалах – 24 години на добу.

Конкурсні умови для загальнонаціональної категорії мовлення включають обов’язкове розміщення соціально важливих програм і забезпечення цілісності мережі мовлення і програмного наповнення, для регіональної та місцевої категорій мовлення – розміщення інформаційних програм з регіональною та місцевою тематикою та дозвіл ретрансляції виключно програм суспільного мовлення.

Заяви на участь у конкурсі приймаються з 10 листопада до 9 грудня (до 17:00) за адресою: вул. Прорізна, 2, м. Київ,  тел. 234-97-13.

Підсумки конкурсу Нацрада має підбити до 7 лютого 2017 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY