В Україні з’явиться супутниковий телеканал «Репетитор ТБ»

В Україні з’явиться супутниковий телеканал «Репетитор ТБ»

10 Березня 2016
5631
10 Березня 2016
12:26

В Україні з’явиться супутниковий телеканал «Репетитор ТБ»

5631
10 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу ТОВ «Євромедіа Україна» ліцензії на супутникове мовлення з логотипом «Репетитор ТБ».
В Україні з’явиться супутниковий телеканал «Репетитор ТБ»
В Україні з’явиться супутниковий телеканал «Репетитор ТБ»

ТОВ «Євромедіа Україна» вже має одну супутникову ліцензію – на телеканал під назвою «Історія ЕМ», який Нацрада проліцензувала 30 грудня 2015 року.

Власниками компанії «Євромедіа Україна» є Павло Грицак (частка 99%), який очолює групу компаній Euromedia, що займається організацією заходів і виробляє кіно- і телепродукт для ринків України та ближнього зарубіжжя, та Валентин Шостак (частка 1%).

«Репетитор ТБ» - це освітній канал, розрахований як на школярів і студентів, так і дорослу аудиторію. Формат – просвітницько-культурологічний з фільмопоказом. Канал планує мовити цілодобово із супутника Astra 4A.

Як розповів представник компанії «Євромедіа Україна», «Репетитор ТБ» показуватиме науково-популярні просвітницькі програми та фільми про предмети шкільної дисципліни: математику, фізику, хімію, українську мову та літературу, англійську мову тощо.

В ефірі переважатимуть програми власного виробництва, але також значною буде частка іноземних програм (9,5 годин на добу). «Ми формуємо команду, яка буде розробляти і виробляти контент. Спрямуємо зусилля на якість інформації, а не на форму. З нами працюватимуть викладачі, дитячі психологи, викладачі вишів», - розповів представник каналу.

За його словами, планується закупівля програм і фільмів BBC, польського виробництва, а співпраця з російськими постачальниками контенту не планується.

Програми виходитимуть українською, російською, англійською мовами.

Канал фінансуватиметься за кошти групи компаній Euromedia від іншої підприємницької діяльності – реалізації спортивних заходів, виготовлення роликів тощо.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5631
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду